ATAŞEHİR'DE SANATÇILAR FASLI

Ataşehir Mey Restaurant'ta sahne alan sözcüklerin sihirbazı Ahmet Selçuk İlkan gala gecesinde şiir ve müzik ziyafeti çekti.

ATAŞEHİR'DE  SANATÇILAR FASLI
ATAŞEHİR'DE  SANATÇILAR FASLI

Ataşehir Mey Restaurant'ta sahne alan sözcüklerin sihirbazı Ahmet Selçuk İlkan gala gecesinde şiir ve müzik ziyafeti çekti.

Ayrılıklar şairi ve Guinness rekorlar kitabında en çok şiiri bestelenen şair olarak bilinen Ahmet Selçuk İlkan, sevilen şiirlerini sanatçı dostlarıyla şarkılar eşiliğinde Ataşehir Mey Restaurant'ta seslendirdi.
Ayrılıklar şairi ve Guinness rekorlar kitabında en çok şiiri bestelenen şair olarak bilinen Ahmet Selçuk İlkan, sevilen şiirlerini şarkılar eşiliğinde seslendirdi.

Yakın zamanda 35. yılına özel bir albüm çıkaracak olan Ahmet Selçuk İlkan'dan önce Yavuz Sabaz, Seda Okuyucu sahne aldı. İkili seslendirdikleri güncel şarkılarla büyük beğeni aldı.

Ataşehir Mey Restarant'ta ilk gala gecesinde Ahmet Selçuk İlkan'ı, sanatçı dostu, eski menajer ve Dalmaz Center'ın sahibi, işadamı ve İnşaat Mühendisi Mehmet Dalmaz ve eşi müzik öğretmeni Zühre Dalmaz, Sami Aksu, Nil Burak, Selçuk Ural, Ali Rıza Binboğa, Pelin Körmükçü, Canan Sabah'ın yanı sıra çok sayıda yakın dostu, işadamı ve müzikseverler yalnız bırakmadı.

 Bütün sanatçı konuklarını teker teker sahneye alan Ahmet Selçuk İlkan üç buçuk  saat süren performansıyla Anadolu Yakası'ndan tam not aldı.

Geceye damgasını ise yakın arkadaşı Ahmet Selçuk İlkan'ı dinlemeye gelen Nil Burak vurdu.

Aynı zamanda doğum gününü kutlamaya gelen Nil Burak, pastasını üflerken 'Bu yıl aşık olmak istiyorum. Mumları bu dilekle üfledim' dedi.

ATAŞEHİR FİRMA REHBERİ

ATAŞEHİR RESTAURANT ADRESLERİ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER