Yenisahra'lı Sinpaş GYO  mağdurları sosyal medya'da sorunlarını anlatıyor

Yenisahra'lı Sinpaş GYO  mağdurları Kurmuş oldukları  sosyal medya'da 10 yıla yakın süren kentsel dönüşüm sorunlarını anlatıyor.

Yenisahra'lı Sinpaş GYO  mağdurları sosyal medya'da sorunlarını anlatıyor

Yenisahra'lı Sinpaş GYO  mağdurları sosyal medya'da sorunlarını anlatıyor

Yenisahra'lı Sinpaş GYO  mağdurları Kurmuş oldukları  sosyal medya'da 10 yıla yakın süren kentsel dönüşüm sorunlarını anlatıyor.

Degerli Yenisahra'lı Sinpaş GYO  mağduru komşum arkadaşım 
Son zamanlarda @SinpasGYO tarafından mahallemizde ustuste toplantilar yapılmakta imza atmayan arkadslari ikna etme çabası içinde Ler %51 bulup mahalleyi iyice kilitleme derdindeler çaresiz bırakma derdindeler.


Derlerki...kara ve Necla sokakta yeni bina yok ve birkaç kişide imza atarsa %51 i tamamlar geri kalanlarida çantada keklik olarak canımız istediği gibi şirket lehine işleri yürüturuz.


Zamanında imza atmayın birlik olalım hep beraber olalım sözleşmeyi inceletelim dediğimiz arkadslar dostlarımız tarafından malesef şirkete kuyruğu yaptırmıştım.


Şimdi ise eğer kara şok ve Necla sokaktaki komşularımız arkadaşlar imza atarlarsa bu sefer boynumuzdan yakalaniriz hiç kurtulma.sansimiz kalmaz.


Bizler mahalle sakinleri olarak herkesten çokbelki @SinpasGYO dan bile çok kentsel dönüşüm istiyoruz ve şartlarımız kabul edildiği takdirde ertesi gün blok olarak değil %51  %60 larla imzaları tamamlamayi taahhüt ediyoruz.


Duyumlarima göre bayram sonrası @SinpasGYO genel toplantı yapacakmış bu yazıyı okuyan her komşum aynı şeyleri şirket yetkilisine söylesin istesin yoksa imza atmayacagini belirtsin istediklerimiz çok anormal şeyler imkansız şeylerde değil İstanbul'un en güzel yerindesiniz degerini kıymetini bilin.

Sizleri TOKİ ile  rezerve alanları ile korkutmalarina izin vermeyin görüştüğüm arkadaslar komşular aşağıdaki şartlar kabul edildiği takdirde benimle beraber 9 kişi imza atmaya hazır tabi gorusemediklerimde var.


1)  İnşaata başlangıç ve bitiş tarihi, İnşaata başlamadığı ve teslim Tarihi geçen hergun için Tazminat ödemesi


2).  Adaletli paylaşım, Yollardan Gelecek olan M2 yi bizlerin de Ortak edilmesi


3) Paylaşımlarda M2 brüt uzerinden  Değil net M2 den olmalı


4) Kira bedelleri günün şartlarına Uygun olmalı. devletin verdiğine Karisilmamali


5) taşınma yardımı ve en az 3 bedeli Peşin verilmeliki insanlar rahat  Tasinabilelim kiraladığımız yerin Pesinatinin depozitosunu, Nakliyesini karşılayabilmeli.


6).   Her ne kadar kabul  etmezsede Site yönetiminde bulunmak


7)     Teslimden sonra ihtiyacı olan Dairesini sinpasa satmak İstediğinde  rayiç değerinBelli %...? si altinda  almayi Almaz ise Sinpaş ile aynı Fiyattan satmasına razı olmalı.


Bizler imza ya kentsel dönüşüme karşı değiliz  ama yerimizide @SinpasGYO yada peşkeş çekmeyecegiz şartlarımız kabul edildiği takdirde imzada atarız attiririzda.
İmza atmayın attırmayın.... Bu şartlar saglanmadikca
 

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2024, 13:19

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER