Sektör Su Bayileri
Yayınlama Tarihi 14 Nisan 2016
Telefon 02164710001
Resmi Web Sitesi http://www.akdamla.com.tr
REŞADİYE SU

FERHATPAŞA MAH. ANADOLU CAD. NO:51 ATAŞEHİR

TEL. : 0216 471 00 01



REŞADİYE SU

Reşadiye Su İstanbul Bölge Bayi'den Rahatsız Ediyoruz...

Kim olduğumuzu merak ediyor musunuz?

Marka ve kalite bilincini benimseyerek temiz, kaliteli ve sağlıklı su içmeniz gayesi ile Reşadiye Doğal Kaynak Suyu’nu sizlerin onayına sunuyoruz.

Suyumuz Sakarya ili, Akyazı ilçesi, Reşadiye köyünden çıkmakta olup kayın, gürgen ve meşe ağaçlarının toplandığı floradan beslenmektedir.

Suyumuz tek bir kaynaktan çıkmakta ve bir doğal kaynak suyunun taşıması gereken tüm özellikleri taşımaktadır.

Firma olarak hedefimiz; suyu, kaynağından çıktığı andaki kalitede siz müşterilerimize ulaştırmaktır.

Sektöründe 30 yıla yakın tecrübesiyle 1998 yılında kendi markası Reşadiye’yi kurarak devam eden firma bayilik veriyor. Siz de firmadan su bayiliği almak istiyorsanız aşağıdaki iletişim bilgilerinden firmaya ulaşarak su bayiliği almak için gerekli bilgileri öğrenebilirsiniz.

1985 yılında İstanbul Beykoz Akbaba Köyünde Akdamla Adı ile Kurulan Firmamız sektöründe önde gelen işletmeler arasında yer almıştır. 1998 de fabrikasını tamamen Sakarya Akyazı Reşadiye Köyüne taşımıştır.

Damak tadı ve yumaşaklık bakımından suyumuz içilebilir ender sulardandır. Firmamız özellikle Sakarya bölgesinde yoğun su satışı gerçekleştirmekte olup aynı satışı İstanbul'da da yapmaya çalışmak amacı ile çıktığımız bu yolda suyumuzu daha çok insana tattırmayı amaçlıyoruz.