Divan Grubu’na Brandon Hall Group’tan Mükemmelik Ödülü.
Divan Grubu; eğitim, yetenek yönetimi ve liderlik gelişimi alanlarında sektörün Oscar’ı olarak kabul gören dünyanın en prestijli danışmanlık şirketlerinden biri olan Brandon Hall Group tarafından Mükemmellik Ödülü’ne layık görüldü. Divan Grubu; bronz, gümüş ve altın kategorilerinde verilen ödüllerde “Geri Bildirim ve Takdir Kültürü-Kültürel Dönüşüm Projesi” ile altın ödülün sahibi oldu.
Turizm ve Yeme-İçme sektörlerinde Türkiye'nin öncü şirketlerinden olan Divan Grubu; uluslararası arenada prestijli bir ödülün sahibi oldu. Divan Grubu; köklü kültürünü ve başarılarını geleceğe taşımak, çalışan bağlılığını ve gelişimini sürdürülebilir kılmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Geri Bildirim ve Takdir Kültürü-Kültürel Dönüşüm Projesi’ insan kaynakları alanında dünyanın en prestijli ödülleri arasında yer alan Brandon Hall Mükemmellik Ödüllerinde altın ödül ile taçlandırıldı. 25 farklı ülkeden uluslararası markaların değerlendirildiği ödül kapsamında aday projeler, uzmanlardan oluşan uluslararası bir jüri tarafından incelendi ve içerik zenginliği, uygulama süreci, inovasyon ve yarattığı ölçülebilir faydalar gibi kriterleri dikkate alındı. Ödül töreni, Şubat 2020’de Florida’da düzenlenecek Uluslararası İnsan Yönetiminde Mükemmellik Konferansı’nda gerçekleşecek. Divan Grubu CEO’su Richard Appelbaum konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Divan Grubu olarak, en önemli sermayemiz gördüğümüz çalışanlarımıza yatırım yapmaya devam ediyoruz. Bu alanda çeşitli projeler hayata geçirerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Özveriyle yürüttüğümüz çalışmalarımızın sonucunda da insan kaynakları projelerimizin uluslararası arenada mükemmellik ödüllüyle taçlandırılmasının mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
Divan Grubu’nun, Geri Bildirim ve Takdir Kültürü - Kültürel Dönüşüm Projesi grubun köklü kültürünü ve başarılarını geleceğe taşımak amacıyla hayata geçirildi. Odağında çalışanların mutluluğu, bağlılığı ve gelişimi olan proje kapsamında; işe alımdan performans yönetimine, çalışan bağlılığından kariyer yönetimine tüm insan kaynakları süreçleri ve araçları, yapıcı geri bildirim, sürekli öğrenme ve başarıların takdir edilmesi üzerine yeni baştan tasarlandı. Tasarım Odaklı Düşünce metoduyla yürütülen çalışmalarda, tüm Divan Grubu’nda bu kültürü güçlendirecek ve yaygınlaştıracak 100’ün üzerinde Divan Kültür Elçisi aktif rol oynadı. Divan Grubu’nun dört farklı ülkede görev yapan 3 bini aşkın çalışanının 2 sene boyunca devam eden eğitim ve çalıştaylara katıldığı proje kapsamında, her seviyeden yönetici ve çalışan projenin tasarımına ve uygulanmasına aktif olarak katılım sağladı ve projenin başarısında önemli rol oynadı.