Ataşehir’de Cumhuriyet’in 89.Yıl coşkusu başladı

Ataşehir’de Cumhuriyet’in 89.Yılı kutlamaları, 28 Ekim Pazar günü saat:13.00’te Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenle başladı.

Ataşehir’de Cumhuriyet’in 89.Yıl coşkusu başladı
Cumhuriyet’in 89.Yıl kutlamaları, Ataşehir’de Atatürk Anıtı’na çelenk konulması ile başladı. Cumhuriyet Meydanı tören alanında gerçekleşen Cumhuriyet’in 89. Yılı kutlamalarına, Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Garnizon Komutanı Albay Ali Şarlak, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, siyasi parti temsilcileri,  STK yöneticileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin saat: 13.00’de anıta konulmasının ardından törene katılanlar İstiklal Marşını söyledi. Çelenk koyma töreninin tamamladığı anonsunun ardından CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı ve bazı STK yöneticileri Atatürk Anıtı’na çelenk koydu ve saygı duruşunda bulundu.

Tören alanına vatandaşların sevgi gösterileri arasında gelen Belediye Başkanı Battal İlgezdi, vatandaşlarla tek tek tokalaştı ve bayramlarını kutladı.

Başkan Battal İlgezdi,  tüm Ataşehirliler’i 29 Ekim 2012 Pazartesi  günü saat 18.00’de Ataşehir Migros yanındaki Özgürlük Parkı’ndan başlayacak fener alayına katılmaya davet etti.

Başkan İlgezdi, “Cumhuriyeti Cumhuriyet’e yakışır şekilde kutlamak için tüm vatandaşlarımı, Fener Alayı ve yapılacak yürüyüşün ardından Batı Ataşehir’de Cumhuriyet Meydanı Parkı’ndaki Candan Erçetin konserine bekliyorum. Ataşehir’de birlik ve beraberliğin  gücünü ve en güzel örneklerinden birini daha Cumhuriyetimizin 89. Yılını kutlarken sergileyelim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2012, 22:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER