Başbakan Erdoğan'ın annesi son yolculuğuna uğurlanıyor

Başbakan Erdoğan'ın Annesi Tenzile Erdoğan'a Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlenecek. Tenzile Erdoğan, Karacaahmet Mezarlığı'nda defnedilecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın  Annesi Tenzile Erdoğan'a bugün öğle vakti Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlenecek.  Erdoğan'ın  Annesi Tenzile Erdoğan, Karacaahmet Mezarlığı'nda  defnedilecek.
CENAZE BUGÜN

Tenzile Hanım için bugün öğle vakti Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenlenecek. Tenzile Erdoğan'ın cenazesi daha sonra Karacaahmet Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlanacak.

BAŞBAKAN ERDĞAN'ın  ANNESİNE  OKUDUĞU ŞİİR Video


PROGRAMLAR İPTAL

Başbakan Erdoğan'ın bugün Bursa ve 9 Ekim'deki Hatay ziyaretleri de iptal edildi. Erdoğan, Hatay'da Suriye'den gelenler için oluşturulan kampa gidecekti. Tenzile Hanım'ın vefatı memleketi Güneysu'da da büyük üzüntü yarattı. Güneysu Belediye Başkanı Ahmet Minder, 'Dünya lideri yetiştiren bir annemizi kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz'  dedi.

3 BİN POLİS GÖREVLİ, KUŞ UÇMAYACAK
Cenaze töreninde 300 kişilik özel tim, 2 bin kişilik Çevik Kuvvet ekibi, 700 trafik polisi görev alacak. 4 bomba imha uzmanı da geceden itibaren tarama yapacak.

UÇAKLAR DOLU, MECLİS'TEN OTOBÜS KALKIYOR
AK Parti TBMM Grup Başkanlığı, uçaklarda yer bulamayan milletvekilleri için otobüs tahsis etti. Otobüs bugün sabah 06.00'da Meclis Şeref kapısından hareket edecek.

Rize'den İstanbul'a
RİZE Güneysu'da dünyaya gelen Tenzile Hanım, 1955 yılından bu yana İstanbul'da yaşıyordu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mustafa Erdoğan ve Vesile İlgen'in annesi olan Tenzile Hanım 88 yaşındaydı. Gemi kaptanı olan eşi Ahmet Erdoğan ise  8 Aralık 1988'de vefat etmişti.

Siyasetten futbola herkes taziyede
TENZİLE Hanım'ın vefatının ardından hem hastane hem konut ziyaretçi akınına uğradı. Başbakan Yardımcıları Ali Babacan ve Bekir Bozdağ Ankara'dan İstanbul'a geldi. AK Partili siyasetçiler, bakanlar, Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Vali Hüseyin Avni Mutlu, Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, yorumcu Rıdvan Dilmen, işadamı Ali Ağaoğlu, Mustafa Sarıgül de taziyeye gelenler arasındaydı. Has Parti lideri Numan Kurtulmuş, Acun Ilıcalı ve Fatih Terim de konuta geldi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a, annesi Tenzile Erdoğan'ın vefatından dolayı Üsküdar Kısıklı'daki konutunda yoğun şekilde taziye ziyaretleri yapılıyor.

Başbakan Erdoğan'ın konutunun bulunduğu caddede, sabah erken saatlerden itibaren hareketlilik yaşanıyor. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı konutun çevresinde bazı aile yakınları bekleyişlerini sürdürüyor. Konutunun yakınında bir ambulans bekletiliyor.
Bu arada, cenaze aracının erken saatlerde Başbakan Erdoğan'ın konutunun bulunduğu sokağa giriş yaptığı görüldü.

Öte yandan, bazı akrabaları ile Kaya Çilingiroğlu ve sanatçı Adnan Şenses'in de aralarında bulunduğu çok sayıda kişi, Başbakan Erdoğan'a taziye ziyaretinde bulundu.

Taziye ziyaretlerinin aralıksız devam ettiği gözlendi. Başbakan Erdoğan'ın konutunun karşısında bulunan ve basın mensuplarının beklediği boş arsada ise Üsküdar Belediyesi tarafından çay ve su servisi yapılıyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER