YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNE HOŞGELDİNİZ !
Üniversitemiz, İstanbul Eğitim ve Kültür (İSTEK) Vakfı tarafından 4142 sayılı Yasa ile 1996 yılında kurulan Yüksek Öğretim Yasası çerçevesinde kamu tüzel kişiliği, mali ve idari özerkliği olan bir vakıf üniversitesidir. Kurucusu Bedrettin Dalan'dır.
Üniversitemiz, Türkiye'nin birçok alanda öncüleri olan seçkin, başarılı, uzman akademik ve yönetsel kadroları ile Atatürkçü düşüncelerin ışığında, onun ilke ve inkılaplarına tam bağlı laik, çağdaş, araştırmacı ve yenilikçi, temel kültür konularına ve teknolojiye hakim, dünya kültürüne erişmiş, kendi özbenliğini güçlendirmiş gençler yetiştirmeyi amaçlamaktadır. Yeditepe Üniversitesi, çağdaş eğitim program ve uygulamalarıyla bilgi çağına dönük bir eğitim yapmaktadır. Üniversitemizin ana yerleşimi "26 Ağustos Yerleşimi "adını taşımaktadır. Diş Hekimliği Fakültesi dışındaki tüm lisans ve yüksek lisans eğitimi 2000/2001 Akademik yılından beri 26 Ağustos Yerleşiminde yapılmaktadır. Diş Hekimliği Fakültesi ve Uygulamalı Hastahanesi Göztepe'de, Bağdat Caddesi üzerinde bulunan binasında eğitim vermektedir. Tıp Fakültesi hastahanesi ise E-5 Karayolunun üzerinde Bostancı'da 2005-2006 Akademik yılında hizmete girmiştir. Üniversitemizin 26 Ağustos Yerleşimi, İstanbul'un Anadolu yakasında Kayışdağı'nın eteklerinde kendine özgü mimarisi ile 125 bin metre karelik bir alana yerleşmiştir. Ziyarete gelenleri adeta büyüleyen 26 Ağustos Yerleşiminin mimari konsepti, Üniversitemizin kurucusu Bedrettin Dalan'a aittir. Selçuklu mimarisinden esinlenerek yapılan 26 Ağustos Yerleşimi'nde herbiri 5-8 katlı bina ve bu binaları çevreleyen iki ayrı öğrenci oteli bulunmaktadır. Binaların içine, yüksekliği 22 metreye ulaşan büyük kapılardan girilmekte; bol ışıklı avluları ile tipik Selçuklu mimarisinden günümüze aktarılan modern yapı özelliğini taşımaktadır. Binaların dış yüzü, Anadolu'dan getirilen doğal taşlarla kaplıdır. Üniversitenin sembolü, Selçuklu mimarisine özgü, kadın ve erkeği temsil eden çift başlı kartaldır. Bu sembolü, Yerleşimin ana giriş kapısında ve binaların çeşitli yerlerinde görebilirsiniz. 26 Ağustos adı ise Türk tarihinin önemli olaylarının olduğu tarihtir.
Üniversitemiz lisans eğitimini 2008-2009 eğitim yılında 12 fakülte, 1 Yabancı Diller Yüksekokulu, 1 Meslek Yüksekokulu'nda 60 değişik programda yürütecektir. Yüksek lisans düzeyinde ise Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri, Eğitim Bilimleri, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi ve Sağlık Bilimleri alanında eğitim vermektedir. Lisans ve önlisans eğitimleri, Kayışdağı'nda 26 Ağustos Yerleşiminde, Göztepe'de Diş Hekimliği Fakültesi ve Uygulamalı Hastanesinde, lisansüstü eğitimi ise Kayışdağı 26 Ağustos Yerleşimi ve Göztepe Yerleşimi'nde yapılmaktadır.
Senato
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ SENATOSU
Prof. Dr. Ahmet SERPİL Rektör
Prof. Dr. Melih BORAL Rektör Yardımcısı
Prof. Dr. Sedefhan OĞUZ Rektör Yardımcısı
Prof. Dr. Nilüfer EĞRİCAN Rektör Yardımcısı
Prof. Dr. Türker SANDALLI Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. Gündüz BAYIRLI Diş Hekimliği Fakültesi
Prof. Dr. Dilek EROL Eczacılık Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. Hülya AKGÜN Eczacılık Fakültesi
Prof. Dr. Ayşe Semra AKYEL Eğitim Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. Barbaros GÜNÇER Eğitim Fakültesi
Prof. Dr. Ahmet T. İNCE Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. Saffet BABÜR Fen-Edebiyat Fakültesi
Prof. Dr. Bike KOCAOĞLU Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. Zahit BÜYÜKİŞLEYEN Güzel Sanatlar Fakültesi
Prof. Dr. Haluk KABAALİOĞLU Hukuk Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. Erhan ADAL Hukuk Fakültesi
Prof. Dr. Aykut TOP İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. Cemil KIVANÇ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi
Prof. Dr. Suat ANAR İletişim Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. Emin Doğan AYDIN İletişim Fakültesi
Prof. Dr. İbrahim Fahir BORAK Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. Mehmet AKGÜN Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi
Prof. Dr. Osman Erol HAYRAN Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı
Prof.Dr.Serap İNAL Sağlık Bilimleri Fakültesi
Prof. Dr. A. Ayça VİTRİNEL Tıp Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. İnci ÖZDEN Tıp Fakültesi
Prof. Dr. F. Ömer GÖKAY Ticari Bilimler Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. Avadis HACINLIYAN Ticari Bilimler Fakültesi
Dr. Edip BAŞER Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi Enstitüsü Müdürü
Prof. Dr. Fikrettin ŞAHİN Biyoteknoloji Enstitüsü Müdürü
Prof. Dr. Ayşe Semra AKYEL Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdür Vekili
Prof. Dr. Ali Nezihi BİLGE Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü
Prof. Dr. R.Selçuk YILMAZ Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü
Prof.Dr. Mübin SOYMAN Sağlık Bilimleri Enstitüsü
Prof. Dr. Erdal YAVUZ Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü
Yrd. Doç. Dr. İdil DİKBAŞ Meslek Yüksekokulu Müdürü
Prof. Dr. Nedret KURAN BURÇOĞLU Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü
Şener AKDEMİR Öğrenci Birliği Başkanı
Leyla YEŞİLADA Raportör
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ YÖNETİM KURULU
Prof. Dr. Ahmet SERPİL Rektör
Prof. Dr. Türker SANDALLI Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. Dilek EROL Eczacılık Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. Ayşe Semra AKYEL Eğitim Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. Ahmet T. İNCE Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. Bike KOCAOĞLU Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. Haluk KABAALİOĞLU Hukuk Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. Aykut TOP İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. Suat ANAR İletişim Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. İ. Fahir BORAK Mühendislik Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. Osman Erol HAYRAN Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. A. Ayça VİTRİNEL Tıp Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. F. Ömer GÖKAY Ticari Bilimler Fakültesi Dekanı
Prof. Dr. Gündüz BAYIRLI Üye
Prof. Dr. Ali Nezihi BİLGE Üye
Prof. Dr. İ. Atilla DİCLE Üye
Leyla Yeşilada Raportör
Burslar
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ
2010 ÖSYS ADAYLARINA SAĞLANAN OLANAKLAR
BURS OLANAKLARI
DİL-1 puan türüyle öğrenci alan programlara yerleştirilen ve ilk 100'e giren öğrencilere 8 ay süreyle 250,00 TL
YGS-1 ile MF-1, MF-2, MF-3, MF-4, TS-1, TS-2 ve TM-1, TM-2, TM-3 puan türüyle öğrenci alan programlara yerleştirilen ve yerleştirildiği programın puan türünde:
* İlk 100'e giren öğrencilere her yıl 8 ay süreyle ayda 1,000,00 TL
* İlk 500'e giren öğrencilere her yıl 8 ay süreyle ayda 750,00 TL
* İlk 1000'e giren öğrencilere her yıl 8 ay süreyle ayda 500,00 TL
* İlk 2000'e giren öğrencilere her yıl 8 ay süreyle ayda 250,00 TL
* İlk 5000'e giren öğrencilere her yıl 8 ay süreyle ayda 100,00 TL
ÜCRETSİZ YURT OLANAKLARI
YGS-1 ile MF-1, MF-2, MF-3, MF-4, TS-1, TS-2 ve TM-1, TM-2, TM-3 puan türüyle öğrenci alan programlara yerleştirilen ve yerleştirildiği programın puan türünde ilk 5000'e giren öğrencilere: Üniversite yurtlarında kalmak isteyenlere iki kişilik odada ÜCRETSİZ kalma, yurt hakkını kullanmak istemeyen öğrencilere ücretsiz ulaşım olanağı ve Üniversitenin sosyal tesislerinden ücretsiz yararlanma olanağı sağlanmaktadır.
DİL-1 puan türüyle öğrenci alan programlara yerleştirilen ve ilk 200'e giren öğrencilere: Üniversite yurtlarında kalmak isteyenlere iki kişilik odada ÜCRETSİZ kalma, yurt hakkını kullanmak istemeyen öğrencilere ücretsiz ulaşım olanağı ve Üniversitenin sosyal tesislerinden ücretsiz yararlanma olanağı sağlanmaktadır.
İlgili puan türünde ilk 10000'e girip
* Eczacılık Fakültesi
* Hukuk Fakültesi
* Tıp Fakültesi
* Mühendislik-Mimarlık Fakültesine yerleşenlere:
Üniversite yurtlarında kalmak isteyenlere iki kişilik odada ÜCRETSİZ kalma, yurt hakkını kullanmak istemeyen öğrencilere ücretsiz ulaşım olanağı ve Üniversitenin sosyal tesislerinden ücretsiz yararlanma olanağı sağlanmaktadır.
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM OLANAKLARI
YGS-1 ile MF, TS ve TM gruplarından herhangi birinin ilgili puan türünde ilk 10000'e (DİL-1'de ilk 200'e) girip yerleşen öğrencilere:
* Üniversitenin protokol imzaladığı Amerika, Kanada ve Avrupa üniversitelerindeki öğrenci uluslararası değişim programlarına öncelikli olarak bir yarıyıl katılım
* Yerleşilen programın birinci, ikinci veya üçüncüsü olarak mezun olunduğu takdirde, Üniversitenin lisansüstü programlarında burslu okuma olanağı sağlanmaktadır.
Hukuk Fakültesinin başarı burslu kontenjanına yerleştirilen ilk 3 öğrenciye, bu olanakların yanı sıra, kabul koşullarını sağlamaları halinde, Brüksel'de yüksek lisans (LL.M) yapma imkânı
İNDİRİMLER
Uluslararası Bakalorya (IB) diploması toplam not ortalaması 32 ve üstü, Abitur diploması toplam not ortalaması 2 veya daha iyi olan burssuz kontenjanlara yerleştirilen öğrencilere, IB ve Abitur Destek Bursu kapsamında, ödemeleri gereken öğretim ücretinden %25 indirim
İstek Vakfı Okulları'nın Liselerinde en az 3 yıl okuyup diploma alanların öğretim ücreti eğitim ücretlerinin %75'i, İstek Vakfı kuruluşları ile Üniversitenin kadrolu çalışanlarının çocuklarının öğretim ücreti ise eğitim ücretlerin %50'sidir.
Öğrenci Otelleri
YERİNİZ, YURDUNUZ HAZIR...
İstanbul'un merkezinde Ataşehir'de konumlandırılmış Kampüsümüzde yer alan yurtlarımızda tam 4.250 yatak kapasitemiz var. Üniversite öğreniminizi İstanbul'da, 123.000 m2 alan üzerine kurulu tam donanımlı kampüsümüzde sürdürürken, kampüs içinde yer alan yurt olanaklarımızdan yararlanabilirsiniz.
Yurt odalarının büyük çoğunluğu iki kişiliktir. Odalarda; banyo - tuvalet, mini buzdolabı, özel çalışma masası, sandalye, cam raflı kütüphane, aynalı gardrop ve yanmaz malzemeden yapılmış diğer donanım bulunmaktadır. Odalarda 24 saat internet bağlantısı mevcuttur.
Yurtta kalan öğrenciler, günde 16 saat bilgi merkezi hizmetleri başta olmak üzere Sosyal Tesislerde bulunan, Restaurant, Kapalı ve Açık Yüzme Havuzu, Fitness Center, Squash Salonu, Sauna ve Türk Hamamından faydalanabilirler.
ADRESLER ve İLETİŞİM
Adres :
Yeditepe Üniversitesi 26 Ağustos Yerleşimi Kayışdağı/İstanbul
Tel:
Erkek Öğrenci Yurdu: 0216 578 0104/05
Kız Öğrenci Yurdu: 0216 578 0102/03
E-posta:
[email protected],
[email protected]
Sıkça Sorulan Sorular
1-Yeditepe Üniversitesi'ne kayıt koşulları nelerdir?
Lise veya dengi bir öğretim kurumundan mezun öğrenciler, Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) sonrasında üniversitemizin ÖSS puanına göre öğrenci alan programları tercih etmeleri ve bu programlardan herhangi birine ÖSYM tarafından yerleştirilmeleri durumunda üniversitemizde öğrenim görmeye hak kazanırlar.
2- Yeditepe Üniversitesi'nde hangi lisans programları bulunmaktadır, öğrenci kontenjanı nedir?
Lisans programlarımıza öğrenci kabulü üniversitemiz tarafından önerilen ve Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından onaylanan kontenjanlar dahilinde yapılır. 2010 ÖSYS sonucunda öğrenci kabul etmek üzere sunulan kontenjanlarımız aşağıdaki tabloda yer almaktadır. Tercihleriniz arasında göstermek istediğiniz programlarımızın kod numaralarını 2010 ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzundan kontrol etmenizi öneririz.
3-Yeditepe Üniversitesinde önlisans programları var mı?
2010-2011 akademik yılında önlisans düzeyinde programımız bulunmamaktadır.
4- Yeditepe Üniversitesi lisans programlarına ÖSYM'nin yapacağı yerleştirme dışında kayıt olabilmem mümkün mü?
Hayır, tüm üniversitelerin lisans programlarına öğrenci kabulü ÖSYM tarafından merkezi olarak yapılmaktadır. Üniversitemize başka bir yerleştirme şekli yoktur.
5-Yeditepe Üniversitesi'nde Ek kontenjan ile kayıt yaptırabilir miyim?
İlk yerleştirme sonrasında ek kontenjanlarla ilgili bilgileri ÖSYM tarafından hazırlanan Ek Yerleştirme Kılavuzu'ndan takip edebilirsiniz.
6-Yeditepe Üniversitesi'nde Yabancı uyruklu öğrenci kontenjanı var mı?
Evet, var. Lisans programlarımıza yabancı uyruklu öğrenci kabulü, YÖK'ün ilgili yönetmelik hükümleri ve Senato tarafından belirlenen esaslar ve kontenjanlar çerçevesinde yapılır.
7-Dikey Geçiş ile Yeditepe Üniversitesi'nde öğrenim görmek mümkün mü?
Üniversitemiz dikey geçiş yolu ile öğrenci kabul etmektedir. Kontenjanlar ve puanlarla ilgili bilgileri ÖSYM tarafından hazırlanan Dikey Geçiş Kılavuzu'ndan takip edebilirsiniz.
8- Başka bir üniversiteden Yeditepe Üniversitesi'ne yatay geçiş koşulları nelerdir?
YÖK tarafından denkliği belirlenen yurtiçi veya yurtdışı bir yükseköğretim kurumunun eşdeğer bir lisans programından yatay geçiş yolu ile öğrenci kabulü, YÖK'ün "Yükseköğretim Kurumları Arasında Önlisans ve Lisans Düzeyinde Yatay Geçiş Esaslarına İlişkin Yönetmelik" hükümleri dikkate alınarak, Yönetmelik tarafından belirlenen esaslar ve kontenjanlar çerçevesinde yapılır.
9- Üniversitenizde Misafir Öğrenci statüsünde ders almak mümkün mü?
Bir yükseköğretim kurumu mezunu veya öğrencisi olan adayların herhangi bir programda kayıtlı olmadan üniversitemizde sunulan dersleri "Misafir Öğrenci" statüsünde almaları mümkündür. Misafir Öğrenci kabulü, YÖK'ün ilgili mevzuat hükümleri ve Yönetmelik tarafından belirlenen esaslar çerçevesinde yapılır. Misafir öğrencilere aldıkları dersleri ve notları gösteren bir belge verilir.
10- Özel yetenek sınavı ile öğrenci kabul eden programınız var mı?
Üniversitemizde özel yetenek sınavı ile öğrenci kabul eden lisans programları bulunmaktadır.
11- Üniversitenin öğrenim dili nedir? Öğrenim dili neden İngilizce?
Üniversitemizde öğrenim dili İngilizce'dir. Üniversiteye kayıt olan öğrencilerin öğrenimlerine başlayabilmeleri için İngilizce yeterliliklerini kanıtlamaları gerekir.
12- Yeditepe Üniversitesi'nde Çift Anadal ve Yandal Programlarınız var mı?
Üniversitemiz, öğrencilerine ana lisans programlarına ek olarak ikinci bir dalda lisans diploması alma, ya da bir yandal programında öğrenim görme olanağı tanımıştır. Yeditepe Üniversitesi lisans öğrencileri, istedikleri ve gerekli koşulları yerine getirdikleri takdirde "Çift Anadal" (double major) ve "Yandal" (minor) programlarına girebilmektedirler.
13- Exchange / Erasmus Öğrenci Değişim Programlarınız var mı?
Yeditepe Üniversitesi, yurt dışından çeşitli ülkelerle yaptığı anlaşma, ya da imzaladığı protokollerle çok sayıda üniversite ile işbirliği içindedir. Kendileriyle işbirliği anlaşmaları yapılmış olan yabancı üniversitelerin 30'u ABD ve Kanada'da, 66'sı ise Avrupa ve Asya'nın çeşitli ülkelerinde bulunmaktadır.
14- Yeditepe Üniversitesi'nde İngilizce dışında hangi yabancı dilleri öğrenebilirim?
Üniversitemizde İngilizce dışında çok sayıda yabancı dil dersleri seçme olanağı bulunmaktadır.
15- Kayıt dondurma yapılabilir mi?
Öğrenciler, belgelemek koşulu ile sağlık, askerlik, maddi, aile, kişisel, akademik, yurtdışında eğitim, beklenmedik zorunlu olaylar gibi nedenlerle kayıt dondurma başvurusunda bulunabilirler. Yeni öğrenciler, ancak üniversiteye kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra kayıt dondurma başvurusunda bulunabilirler.
16- Üniversitenizde hangi koşullarda burs verilmektedir?
Üniversitemizde, eğitim ve öğretim kalitesini yükseltmek ve Türk sporuna destek vermek ve başarıyı teşvik etmek ve desteklemek amaçları ile çeşitli burslar verilmektedir. Üniversiteye Giriş Başarı Bursu, Üniversite İçi Başarı Bursu, Spor Bursu, İSTEK Vakfı Bursu gibi....
17- Üniversitenizde Yurt ve Servis olanaklarınız nelerdir?
Üniversitemizde, 4.250 yatak kapasiteli kız ve erkek öğrenci otellerimiz vardır. Öğrencilerimize İstanbul'un çeşitli semtlerine ulaşım olanağı sağlanmaktadır.
Yatay Geçiş
Yeditepe Üniversitesi 2010-2011 Öğretim Yılı Lisans Programlarına Yatay Geçiş İşlemlerine İlişkin Başvuru, Değerlendirme ve İlan Takvimi
KURUMİÇİ Yatay Geçiş
Yeditepe Üniversitesi 2010-2011 Öğretim Yılı Merkezi Yerleştirme Sistemine Göre Öğrenci Alan Lisans Programlarının Kurumiçi Yatay Geçiş Kontenjanları
Yeditepe Üniversitesi 2010-2011 Akademik Yılı Başvuru Formu
Yeditepe Üniversitesi Kurumiçi Yatay Geçiş Temel İlke ve Kuralları
KURUMLARARASI Yatay Geçiş
2010-2011 Güz Dönemi Kurumlararası (Dış) Yatay Geçiş başvurusu yapan adayların dikkatine!
Başvuru yapan adayların yabancı dil yeterlilik sınavı 11 Ağustos 2010 ve 3 Eylül 2010 tarihlerinde sabah saat 10:00'da yapılacaktır. Adayların sadece 1 (bir) sınava girme hakkı vardır.
Yeditepe Üniversitesi 2010-2011 Öğretim Yılı Merkezi Yerleştirme Sistemine Göre Öğrenci Alan Lisans Programlarının Kurumlararası Yatay Geçiş Kontenjanları ve Minimum Puanlar
Yeditepe Üniversitesi 2010-2011 Akademik Yılı Başvuru Formu
Kurumlararası Yatay Geçiş Başvuruları İçin Gerekli Belgeler
Yeditepe Üniversitesi Kurumlararası Yatay Geçiş Temel İlke ve Kuralları
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNE NASIL ULAŞIRSINIZ?
Santral:
(0216) 578 00 00 (pbx)
Adres:
İnönü Mah. Kayışdağı Cad.
26 Ağustos Yerleşimi
34755 Ataşehir - İstanbul
İstanbul’da şu an için Çatalca, Şile ve Sultanbeyli ilçeleri dışındaki tüm ilçelerden Üniversitemize öğrenci taşınmaktadır. 26 Ağustos Yerleşimi içinde saat 08:00-23:00 arasında, yoğunluğa göre 4 adet ring servisi de hizmettedir.
Servis dışında Kadıköy, Üsküdar ve Küçükyalı’dan İETT otobüsleri ile, Kadıköy, Bostancı ve Küçükyalı’dan hatlı minibüslerle Üniversiteye ulaşma imkanı vardır.
Ulaşım servisi hakkında bilgi almak isteyenler için iletişim adresleri:
(0216) 578 01 34 - (0216) 578 01 35 - (0216) 578 01 36
E-Posta : [email protected]
Kayışdağı 26 Ağustos Yerleşimi
Üniversitemize, Kadıköy'den hareket eden 19 ve 19F numaralı İETT otobüsleri ve Küçükbakkalköy minibüsleri ile ulaşabilirsiniz. Ayrıca, Üniversitemizin İstanbul genelinde öğrencilerimize hizmet veren geniş bir servis filosu mevcuttur.
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ Adres ve Telefonları,,