Sektör Restaurant
Yayınlama Tarihi 22 Temmuz 2014
Telefon 0216 6884343
Özgür Şef ATAŞEHİR

Özgür Şef in Deli Kasap Hızlı ve Lezzetli


Rezervasyon
ATAŞEHİR 0216 6884343

KALAMIŞ 0216 550 04 04

E-Posta: [email protected]



''Ataşehir etin lezzetine asıl şimdi varacak''

Batı Ataşehir Kent Plus'ta hizmet vermeye başlayan Özgür Şef Steakhouse Ataşehir, Açıldığı günden bu yana Ataşehir'in tadını değiştirmeye devam ediyor.

Modern ve bir o kadar samimi konsepti, bu konsepte yakışan eşsiz lezzetler ve enfes şarap menüsü eşliğinde misafirlerimize unutulmaz bir deneyim yaşatıyor.

Hem özenle hazırlanmış samimi ve rahat bir iç mekan, hem de dileyenler için teras seçeneği ve deneyimli ekibiyle, siz değerli misafirlerimize lezzetli ve keyifli bir steakhouse deneyimi yaşatmaya hazır.


Özgür Şef müthiş et yemeklerini kendi geliştirdiği pişirme teknikleri ile Anadolu yakasının yeni merkezi ATAŞEHİR ve Kadıköy ün göz bebeği KALAMIŞ tan tüm İstanbul'un beğenisine sunuyor.


Özgür Şef Steakhouse un en önemli özelliği katkısız lezzetleri. Özel olarak üretilen sucuklar ve sosisler, 28 gün dinlenerek hazırlanan birbirinden leziz etler.
Özgür Şef'in evinde Özgür Şef'in elinden bu eşsiz lezzetleri tatmak ve samimi bir servis, sıcacık bir ortam için gelin misafirimiz olun mutluluğu paylaşalım.