OPTİMUM’DAN GERİ DÖNÜŞÜME DESTEK

Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen geri dönüşümlü malzemelerden yapılan Maket Yarışması’na katılan eserler 29 Mayıs – 5 Haziran tarihleri arasında İstanbul Optimum Outlet’te sergileniyor.

OPTİMUM’DAN GERİ DÖNÜŞÜME DESTEK

İlköğretim ve lise çağındaki çocuklar ve gençlerde çevre bilincinin sağlıklı bir biçimde oluşturulması, geri dönüşümün öneminin benimsetilmesi ve çevreyi gönüllü olarak koruma alışkanlığının artırılması amacıyla düzenlenen yarışma için gelen eserlerin sergilenmesine İstanbul Optimum Outlet ev sahipliği yapıyor.

Geri Dönüşebilir Malzemelerden Maket Yarışması’nda ilköğretim kategorisinde;

birinci Ali İhsan Hayırlıoğlu İlköğretim Okulu, ikinci Kadriye Faik Koparan İlköğretim Okulu, üçüncü Sosyal Meskenler İlköğretim Okulu ,

lise kategorisinde ise ; birinci Mevlana Lisesi, ikinci Habire Yahşi Anadolu Lisesi, üçüncü
Özel Fenerbahçe Spor Kulübü Lisesi seçilmiştir.

29 Mayıs – 5 Haziran tarihleri arasında sürecek olan geri dönüşümlü malzemeden üretilen Maket sergisini ücretsiz olarak İstanbul Optimum Outlet’te ziyaret edebilirsiniz.



İstanbul Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi, “Optimum Outlet’ te Mutlu Ziyaretçiler” konseptinde gerçekleştirdiği etkinlikleri, bütün yıla dağılan organizasyonlarıyla ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatarak alışveriş keyfine ayrıcalık katıyor.

İstanbul Optimum Outlet Hakkında Ayrıntılı Herşey İçin:
E- 5 Üzeri Göztepe / Kadıköy – İstanbul 
Tel: 0 (216) 664 14 14

www.optimumoutlet.com 
* facebook.com/optimumoutlet
*  twitter.com/optimum_outlet

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2012, 19:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER