BEM-BİR-SEN İSTANBUL 7 NO’LU ŞUBE EĞİTİM SEMİNERİNDE BİR ARAYA GELDİ

MEMUR-SEN Konfederasyonu, BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No’lu Şube Başkanlığı’nın 2013 yıl sonu Eğitim ve İstişare toplantısı Armutlu İhlas Tatil Köyünde Büyük bir katılımla gerçekleştirildi. 28-30 Aralık tarihlerinde yapılan Sendika’nın Eğitim Toplantısına 17 Aralık’ ta Yolsuzluk ve Rüşvete yönelik gerçekleştirilen operasyon damgasını vurdu.

BEM-BİR-SEN İSTANBUL 7 NO’LU ŞUBE EĞİTİM SEMİNERİNDE BİR ARAYA GELDİ
BEM-BİR-SEN İSTANBUL 7 NO’LU ŞUBE EĞİTİM SEMİNERİNDE BİR ARAYA GELDİ

MEMUR-SEN Konfederasyonu, BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No’lu Şube Başkanlığı’nın 2013 yıl sonu Eğitim ve İstişare toplantısı Armutlu İhlas Tatil Köyünde Büyük bir katılımla gerçekleştirildi. 28-30 Aralık tarihlerinde yapılan Sendika’nın Eğitim Toplantısına 17 Aralık’ ta Yolsuzluk ve Rüşvete yönelik gerçekleştirilen operasyon damgasını vurdu.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Sosyal Sendikacılıkta Öncü olan, yaptığı etkinliklerle sıkça gündeme gelen BEM-BİR-SEN İstanbul 7 No’ lu Şube Geniş katılımlı bir programa daha imza attı. Programa Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail ERDEM, BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcıları Medeni SEVİNÇ ve Levent USLU, Sendika İstanbul İl Başkan Yardımcısı İbrahim ŞAHİN, Beykoz Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mehmet ABAY, Sancaktepe Belediyesinden Basın Yayın Müdürü M. Emin YAVUZ, Mali İşler Müdürü Yusuf GİRGİN, Yazı İşleri Müdürü Yüksel ÇELİK, Ümraniye Belediyesi Basın Yayın Müdürü Faysal ŞANSİ, Beykoz Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Sevil ATA, Çekmeköy İnsan Kaynakları Müdürü İmdat KURİŞ, Üsküdar Belediyesi Müdürlerinden Mehmet Şahin, Sendikanın Yönetim, Disiplin ve Denetim Kurulu Üyeleri Asil ve yedekleri, İşyeri temsilcileri, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Casim AVCI ve çok sayıda Basın Mensubu katıldı.



Toplantıda bir konuşma yapan BEM-BİR-SEN 7 No’lu Şube Başkanı Niyazi KARAKOÇ; göreve geldiğimiz günden bugüne, Sendikacılığa farklı bir boyut getirdik. Eylem Sendikacılığı yerine hizmet Sendikacılığı yapıyoruz. Diğer Sendikalar gibi kırıp dökmeden, yakıp yıkmadan yapmış olduğumuz Sendikacılığın getirdiği başarıyı kutluyoruz.

KARAKOÇ ayrıca 17 Aralık’ ta yolsuzluk ve rüşvete yönelik Hükümete karşı gerçekleştirilen operasyonu Millet iradesine yapılan en büyük operasyonlardan biri olarak değerlendirdiklerini “ Millet iradesi ile gelen, Millet iradesi ile gitmeli” dedi. Yolsuzluk ve Rüşvet nereden ve kimden gelirse gelsin mutlaka gereğinin yapılması gerektiğini söyleyen KARAKOÇ; Şayet bir kangren varsa o kangren olmuş bölge kesilip atılmalı. Bu sebeple bir bedeni bütünüyle imha edemezsiniz, dedi.

Bütün partilere eşit mesafede olduklarının altını çizen KARAKOÇ, Demokrasi vurgusu yaparak sandıkla gelen sandıkla gider, dedi.

BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Medeni SEVİNÇ; Yeter! Söz Milletindir. Millet iradesinin arkasındayız.

SEVİNÇ; Yıllardır ideolojik Sendikacılık yapan sendika temsilcilerinin yaptığı yanlış politikaların sıkıntılarını yaşadıklarını kaydederek, demokrasiden yana olduklarını söyleyen bu Sendikaların, çetelerin, Ergenekoncuların nasıl yanlarında durduklarını gördüklerini ifade etti. BEM-BİR-SEN’ in yapısal olarak bu Sendikalardan çok farklı olduğunu belirten SEVİNÇ, BEM-BİR-SEN ailesi olarak “ Yeter! Söz Milletindir” ibaresinin sonuna kadar arkasındayız. Başarı, Başarıya inananların olacaktır, diye konuştu.

Genel Başkan Yardımcısı Levent USLU; Millete Kim Hizmet Ediyorsa Onun Yanındayız.

USLU, yapılan operasyonu eleştirerek bugüne kadar elde edilen kazanımların heba edilmek istendiğini savundu. USLU; bu kazanımları kaybetmekle karşı karşıyayız. Ancak millete kim hizmet ediyorsa biz onun yanındayız. Bu millete kimin daha iyi hizmet ettiğini en iyi bilen de biz memurlarız, diye konuştu.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail ERDEM; “Operasyon, Gezi Olaylarının Devamı Niteliğindedir.

ERDEM; STK’ların önemine değinerek, Cumhuriyetin kuruluşundan itibaren kurulan STK’ların bir çoğunun ya sistemin içinde asimile olduğunu ya da sistemi ayakta tutma adına yanlış politikalar ile misyonlarının dışına çıktıklarını söyledi.

17 Aralık’ ta yolsuzluk ve rüşvete yönelik hükümete karşılık gerçekleştirilen operasyonun gezi olaylarını devamı olduğunu ifade eden ERDEM, iç ve dış mihraklı şer odaklarının gezi olaylarında elde edemediklerini bu tür operasyonlarla elde etmek istediklerini ileri sürdü.

ERDEM; Sendika ile istikamet birliğinin olduğunu, aynı değerlere inandıklarını ve sendikacılığı severek yaptıkları için kendilerini tebrik ediyorum. Bu seminerin hayırlara vesile olmasını diliyorum, dedi.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Casim AVCI’nın Eğitim Semineri ile program devam etti.

Program , Sendika işyeri temsilcileri ve Katılım sağlayan Basın Mensuplarına birer plaket verilerek, yapılan sosyal etkinliklerle sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2014, 21:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER