ÇANKIRI BELEDİYESİ’NDE BAYRAMLAŞMA

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, belediye çalışanları ile bayramlaştı.

ÇANKIRI BELEDİYESİ’NDE BAYRAMLAŞMA

Ramazan Bayramı sonrası başlayan mesainin ilk gününde, başkanlık makamında belediye personeliyle bir araya gelen Belediye Başkanı İrfan Dinç, çalışanlarıyla tek tek bayramlaştı.

Sabah 09.00’da başlayan bayramlaşmada Belediye Meclis Üyesi Rafet Alemdar, Belediye Başkan Yardımcıları Mithat Kılıç ve Arif Çiyan ile birim müdürleri de hazır bulundu.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, belediye çalışanları olarak hep birlikte Çankırı’ya en güzel hizmetleri vermenin gayreti içerisinde olduklarını belirterek “Öncelikle hepinizin mübarek ramazan bayramını kutluyor, daha nice bayramlara aile bireylerinizle kavuşmanızı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bizler, belediye çatısı altında Çankırı’ya hizmet etmenin yarışı içerisindeyiz.

Bu şehirde yaşayan insanları daha kaliteli hayat standardına ulaştırarak onların hayır duasını almaya gayret ediyoruz” dedi.

 Ayrıca Başkan Dinç, bayram günlerinde Gaziantep ve Şırnak’ta şehit olan vatandaşlarımıza, askerlerimize ve güvenlik güçlerine Allah’tan rahmet  ailelerine de sabr-ı cemil diledi.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2012, 13:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER