SULTANBEYLİ'DE MUHTARLARLA TOPLANTISI YAPILDI

SULTANBEYLİ HABERLERİ

Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Ramazan öncesi mahalle muhtarlarıyla başkanlık çalışma ofisinde istişare toplantısı yaptı.

Ramazan ayında belediyenin yapacağı etkinlikler hakkında muhtarlara bilgi veren Başkan Keskin, bu güzel ayın Sultanbeyli’ye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
Mahalle muhtarları da Başkan Keskin’e istek ve taleplerini ilettiler.


Toplumun her kesimiyle istişare halinde olan Başkan Keskin, Sultanbeyli’nin 15 mahalle muhtarıyla çalışma ofisinde istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Huzur ve bereketiyle gelen onbir ayın sultanı mübarek Ramazan ayı içerisinde belediyenin gerçekleştireceği çalışmaların değerlendirildiği toplantıda, Başkan Keskin Ramazan programlarının genel akışı hakkında muhtarlara bilgi verdi.

Binlerce vatandaşın birarada oruçlarını açacakları mahalle iftarları başta olmak üzere Kuran-ı Kerim tilavetleri, sohbetler, konserler ve daha pekçok etkinliğin olacağı Ramazan programlarının detaylarını aktaran Başkan Keskin, ardından muhtarların önerilerini dinledi.

Ramazan programlarının değerlendirilmesinin ardından, ilçede yapılan çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi veren Başkan Keskin, ‘bir yandan Sultanbeyli’yi yeni projeler, kamu binaları ve hizmetlerle kalkındırırken, bir yandan da mahallelerin eksikliklerini giderdiklerini’ söyledi.

Başkan Keskin’in konuşmasının ardından, mahalle muhtarları ayrı ayrı söz alarak istek ve taleplerini ilettiler.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.