İstanbul İl Başkan adaylığı için yeni bir isim daha...

İSTANBUL

CHP İstanbul için son aday İstanbul İl Başkan adaylığı için yeni bir isim daha...

CHP İstanbul İl Başkanlığı'na yapılması beklenen atama için, kulislerde yeni isimler konuşulmaya başlandı. İbre, Oğuz Kaan Salıcı'dan yana dönerken, Mustafa Dolu, Yüksel Kılınç, Prof. Ali Kahriman, Av. Hasan Kılıç ve Sırrı Özbek'in yanı sıra, İşadamı Kemal Yılmaz da favori isimler arasına girdi. Yılmaz, iki dönem CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunmuştu. Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz'ın kardeşi olan Kemal Yılmaz'ın genel merkez düzeyinde kulis yaptığı öğrenildi.

CHP MYK'nın önümüzdeki günlerde atama yapması beklenen İstanbul İl Başkanlığı için, Rıdvan Budak, Zafer Nuhoğlu, Adil Emecan, Şefik Toprak, Oğuz Kaan Salıcı, Çetin Soysal, Osman Çelikkol, Ali Cihat Işık, Ercan Karakaş, Ali Özcan, Bülent Soylan, Kemal Çebi ve Çetin Keçeli'nin adı geçiyordu.

www.gercekgundem.com'un edindiği bilgiye göre, bu isimlere, Gazeteci Mustafa Dolu, Yayıncı Yüksel Kılınç, Prof. Ali Kahriman, Av. Hasan Kılıç, CHP eski Milletvekili Sırrı Özbek ve İşadamı Kemal Yılmaz da eklendi. CHP MYK'nın perşembe günü İstanbul İl Başkanlığı için yapılacak olan atamayı görüşmesi bekleniyor. Kulislerde, Oğuz Kaan Salıcı'nın ismi ön plana çıkarken, bazı kaynaklar ise, CHP MYK'nın kulislerde adı hiç gündeme gelmemiş bir siyasetçiyi İl Başkanı olarak atamasının da ihtimaller arasında olduğunu belirtiyor. .

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.