ATMAYIN, BİZE ULAŞTIRIN… ULAŞTIRALIM….

ETKİNLİK

ATMAYIN, BİZE ULAŞTIRIN… ULAŞTIRALIM….

SEVGİLİ GÖNÜL DOSTLARIMIZ GÖNÜL KÖPRÜSÜ PROJEMİZE DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ ATMAYIN, BİZE ULAŞTIRIN… ULAŞTIRALIM….

Kullanılmayan Giyim –Ayakkabı-Esya Oyuncakları Bize Ulaştırın. İhtiyaç Sahiplerine Ulaştıralım.

Tel:216.469.43.75-570.50.00
Gsm:0531-0-218-0533.487.87.86-532.548.12.79

GÖNÜL DOSTUMUZ OLUR’MUSUNUZ?
Ferdi Destek
-Evlerimizde ihtiyacınız olmayan kullanılabilir giyim esyalarınızı vs temizlenmiş, ütülenmiş ve poşetlenmiş olarak getirebilir,aldırabilirsiniz.
-Derneğimize ve Belediyemiz Sosyal İşler Müdürlüğümüzle irtibat kurarak acil ihtiyaç malzemelerini öğrenip, temin ederek, ihtiyaç sahiplerine Derneğimizde teslim edebilirsiniz.

Sosyal Sorumluluk
Derneğimizin gönüllüleri ile görüşerek ilçemizde (Mahalle, okul, işyeriniz vb.) kampanyalar düzenleyerek eşya ve giysi toplanmasında yardımcı olabilirsiniz.
İNTERNET’ten Destek

Mail:atasehir-engellier-dernegi.hotmail.com atasehir-engellier-dernegi olarak internet sitesinin duyurulmasını sağlamak amacıyla tanıtım amaçlı;

-Link bağlantılarının yaygınlaşmasını sağlayabilirsiniz,

-Dostlarınıza e-mail göndererek bilgilendirebilirsiniz,

-Haber sitelerinde Ataşehir Engelliler Derneğinin duyurusunun yapılmasını sağlayarak da yardımcı olabilir ve bu çalışmalarınızı atasehir-engellier-dernegi@hotmail.com adresine raporlayarak gönül dostumuz olabilirsiniz.

İHTİYAÇLARIM1Z-
Engelli üyelerimiz-ailelerimiz ile okuyan engelli kardeşlerimiz ve. Dargelirli maddi durumları yetersiz gönül dostu ailelerimize yardımda bulunmak üzere Derneğimize güvenerek ihtiyaç fazlası eşyalarını bize teslim eden-edecek tüm Gönül Dostlarımıza bu konuda da gönüllerinden ve kalplerinden gelen sevgiyle destek olacaklarına inanıyoruz..)

2- Başta sezona uygun çocuk giysileri ve ayakkabıları bekliyoruz. Kullanmaktan vazgeçtiğiniz giysiler yanında arzu eden yardımseverlerimiz yeni giysi alarak da Derneğimize getirebilirler.

3-Erkek ve bayan giysileri ile ayakkabılarına sürekli olarak ihtiyaç duyuyoruz.

4- Evlerinizden getirdiğiniz kullanmadığınız ya da az kullanılmış giysi ile ayakkabılarınızı mümkün olduğu kadar temiz ve ambalajlı olarak getirmenizi rica ediyoruz
.
5-Engelli ve yatalak kişiler için hasta ve çocuk bezi getirmenizi de rica ediyoruz.


Ataşehir Belediye Başkanlığı Sosyal İşler Müdürlüğü nün destekleri Siz GÖNÜL DOSTLARIMIZIN katkılarıyla Dargelirli ailelerimiz ve engellilerimizin yüzü gülüyor artık. Burda para geçmiyor-Gönül dostluğunuz YETER li

Yorumlar (1)

Mrs Rosita 11 Yıl Önce

ben bayan rosita duyuyorum bir meşru ve saygın kredi alacakliya vardır. biz business.we yatırım için, kötü bir kredi veya faturaları ödemek için paraya ihtiyacı var biz vermek sizi bilgilendirmek için bu orta kullanmak istediğiniz mali yardım ihtiyacı olan bireylerin, mali yardım biz kredi fonları ile dinamik bir şirket dışında dawsonrositaloans@live.com: güvenilir ve yararlanıcı yardım gibi mail adresi yoluyla size loan.contact bize sunduğu mutluluk rendered hizmetleri arasında; refinance, ev geliştirme, yatırım kredisi, taşıt kredisi, borç konsolidasyon, kredi hattı, ikinci mortgage, işletme kredileri, bireysel krediler, araç kredisi, oto kredisi. ilgilenen varsa geri yazın. tam adi ......... ev adresi ...... sex .......... yaş .......... medeni hali ........ ülke .......... cep numarasi ......... ofis sayisi ......... devlet .......... aylik gelir ......... meslek ..... doğum tarihi ..... miktari kredi olarak gerekli ......... kredi süresi ...... kredi amaci ......... bu bilgile

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.