Dr. Mehmet Öz ateş hattında! Bazı TV kanallarından Öz'e yargısız infaz!

DÜNYA

Ünlü 'Türk-Amerikan' kalp cerrahi Dr. Mehmet Öz, New Jersey'deki bir laboratuvarda yapılan incelemelerde ABD'deki ünlü elma sularının bir çoğunda arsenik tespit ettiğini TV programında bildirmesi ve bu açıklamanın ardından FDA'nin 'endişelenecek bir durum'' yok şeklinde açıklaması, Dr. Öz'ün ağır ve alaycı eleştirilerine maruz kalmasına neden oldu.

Türkiye'nin ABD'deki gurur isimlerinden Dr. Mehmet Öz, ABD'deki ünlü elma sularının bir çoğunda arsenik tespit edildiğini bildirmesi ve ardından Amerikan Gıda ve İlaç Dairesi'nin (FDA), halka endişelenecek bir durum olmadığı şeklinde açıklamasında bulunması Dr. Öz'ün ağır ve alaycı eleştirilere maruz kalmasına neden oldu.

Kavram kargaşasıyla adeta bir linç kampanyası başlatan bazı televizyon kanalları, Dr. Öz'ü yalanlayan içerikte programlar yaparak yargısız ifazda bulunurlarken, bazı kanallar da bu konudaki programlarında alaycı ifadelere yer verdi.

Dr. Öz'e yönelik en alaycı ve yargısız infaz yapanın, Kelly'nin Mahkemesi (Kelly's Court) adlı hukukçulardan oluşan konuşmacıların tartışmacı olduğu program olması ve bu programın Dr. Öz'ün program yaptığı Fox TV'de yayınlanması dikkat çekti.

Ünlü kalp cerrahı Dr. Mehmet Öz, Çarşamba günü Fox TV'deki programında, New Jersey'deki bir laboratuvarda yapılan testlerde bir çok büyük elma suyu markasında tehlikeli oranda arsenik tespit edildiğini açıklamıştı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.