Belediyemizden Emniyet’e Modern Bina

Belediyemizden Emniyet’e Modern Bina

Belediyemizden Emniyet’e Modern Bina
Güvenlik ve huzur içinde olmak insanlık için elbette ki en önemli olgulardandır. İlçemizin huzur ve güven içinde olmasını sağlamak asayiş ve düzeni sağlamak amacıyla Tuzla Belediyesi, Emniyet EK binası yapımı çalışmalarına devam ediyor. 

324 m2 taban oturumlu 1944 m2 toplam alanlı Emniyet Ek Binası Evliya Çelebi Mahalle’mizin Hatboyu Caddesi üzerinde yapımı devam eden binada;  Bodrum Kat Zemin Kat+1.2.3. Normal Katlar+ Teras Kat ’tan oluşmaktadır. Bodrum katta Nezarethaneler, Sorgu ve görüşme odaları, Normal Katlarda idari birimler, laboratuvar, Teras katta ise yemekhane, eğitim odası bulunmakta.

Ayrıca Emniyet binasının Mekanik, Elektrik ve VRF marka Isıtma ve Soğutma sistemleri Tuzla Belediye’si tarafından yapılmaktadır.  Tuzla’daki kamu kurumlarının vatandaşlara en iyi hizmeti vermesi için kamu kurum binalarını belediye olarak yaptıklarını söyleyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı “ vatandaşlarımızın en iyi ortamda hizmet görmesi için yatırımlarımız devam ediyor” dedi. Aynı şekilde Tuzla Belediyesi, emniyet teşkilatının daha iyi hizmet verebilmesi için Aydınlı mahallesindeki Emniyet Binasının restorasyon ve tadilatını üstlenerek çalışmalarına devam etmektedir.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER