Türkiye Brezilya Milli Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Türkiye ile Brezilya, 12 Kasım Çarşamba günü saat 20.30'da Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Peki Türkiye Brezilya maçı hangi kanalda?Türkiye Brezilya Milli Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Türkiye Brezilya Milli Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?
Türkiye Brezilya Milli Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda?

Türkiye ile Brezilya, 12 Kasım Çarşamba günü saat 20.30'da Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Peki Türkiye Brezilya maçı hangi kanalda?

A Milli Futbol takımı "Sambacılar" ile karşılaşıyor. Ev sahipliğini Türkiye'nin yapacağı maçın tarihi ve saati belli oldu. Türkiye ile Brezilya arasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak özel maç 12 Kasım Çarşamba günü saat 20.30'da başlayacak. Mücadele Show Tv'den naklen yayınlanacak.

Türkiye Brezilya Milli Maçı'nı Canlı izle

KADIKÖY'DE SAMBA ZAMANI

Ay-Yıldızlı ekip, David Luiz, Oscar, Neymar gibi isimleri kadrosunda bulunduran Brezilya ile 12 Kasım Çarşamba gecesi saat 20.30'da Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Show Tv'den naklen yayınlanacak olan Türkiye-Brezilya hazırlık maçında hedef galip gelip moral bulmak ve takımın üstündeki kara bulutları dağıtmak.

AY YILDIZLILARIN PROGRAMI

A Milli Takım, Brezilya ve Kazakistan maçları için 9 Kasım Pazar günü saat 19.00'da Riva'daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.

Ay-Yıldızlılar, müsabakalar öncesi antrenmanlarını bu tesiste gerçekleştirecek. A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim, karşılaşmalardan bir gün önce, 11 ve 15 Kasım'da birer basın toplantısı düzenleyecek.

Türkiye ile Brezilya arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak özel maç saat 20.30'da başlayacak. Türk Telekom Arena'nın ev sahipliği yapacağı Türkiye-Kazakistan müsabakasının başlama saati ise 21.45 olacak.

A Milli Takım, Brezilya maçı hazırlıklarına başladı

A Milli Takım, 12 Kasım Çarşamba günü Brezilya ile oynayacağı özel maçın hazırlıklarına bugün saat 12.00'de TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla başladı.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetiminde yapılan idmanın tamamı medya mensuplarına açık tutuldu. Top ile ısınma ile başlayan antrenmanda, daha sonra hedefli küçük grupları oynandı ve takibinde sınırlı alanda çift kale maç yapıldı. Sonrasında orta varyasyonları üzerine çalışıldı ve son bölümde rejenerasyon koşusu ile idman sona erdi. Dün maç oynayan futbolcular ise rejenerasyona yönelik antrenman çalışmalarını takiben 5 dakika düşük tempolu koşu, 10 dakika da açma germe hareketleri yapıp idmanlarını tamamladı.

Sakatlıkları bulunan futbolculardan Gökhan Gönül, Gökhan Töre, Mustafa Pektemek, Semih Kaya ve Volkan Demirel ile akşam saatlerinde kampa katılacak Arda Turan ve Mevlüt Erdinç çalışmada yer almadı. Gökhan Gönül'ün sol kalça adduktor adalesinde Tip 3A yırtık, Gökhan Töre'nin sol dizinde efüzyon (ödem), Mustafa Pektemek'in sol ayak bileği ATF bağında yaralanma, Semih Kaya'nın sol gluteal adalesinde Tip 3B yırtık ve Volkan Demirel'in eski bel probleminde hafif ağrısı olduğu tespit edildi.
 
Engelsiz Yaşam Vakfı'ndan gelen yaşları 14-19 arasından değişen Down sendromlu beş çocuk da gözetmenleri eşliğinde antrenmanı izledi. Çocuklar, antrenman öncesinde ve sonrasında A Milli Takım teknik heyeti ve futbolcuları ile hatıra fotoğrafı çektirip, Türkiye Futbol Direktörü Terim'e bir armağan verdi.
 
A Milli Takım, yarın saat 12.30'da TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla Brezilya karşılaşması hazırlıklarını tamamlayacak. İdmanın ilk 15 dakikalık bölümü medya mensuplarına açık olarak yapılacak.

İŞTE MİLLİLERİN ADAY KADROSU

KALECİLER: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Harun Tekin.

SAVUNMA: Tarık Çamdal, Gökhan Gönül, Kaan Ayhan, Serdar Aziz, Bekir İrtegün, Semih Kaya, Caner Erkin, İsmail Köybaşı.

ORTA SAHA
: Hamit Altıntop, Mehmet Ekici, Selçuk İnan, Bilal Kısa, Oğuzhan Özyakup, Alper Potuk, Mehmet Topal, Ozan Tufan.

HÜCUM: Adem Büyük, Volkan Şen, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Arda Turan, Umut Bulut, Mevlüt Erdinç, Mustafa Pektemek, Burak Yılmaz.


Türkiye Brezilya Milli Maçı'nı Canlı izle

Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2014, 19:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER