Tennis Club turnuvası gerçekleşti

Tennis Club'ın her yıl düzenlediği tenis turnuvası bu yıl 05 – 15 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Tennis Club turnuvası gerçekleşti
Tennis Club turnuvası gerçekleşti

Tennis Club'ın her yıl düzenlediği tenis turnuvası bu yıl 05 – 15 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirildi.

İstanbul Anadolu yakasının başarılı tenis kulüplerinden biri olan, Ataşehir’de tenis severlerin buluşma noktası Tennis Club’ın her yıl düzenlediği tenis turnuvası bu yıl 05 – 15 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirildi. 11. kez düzenlenen turnuvada sporcular; yeni başlayan erkekler, yeni başlayan bayanlar, tek erkekler, tek bayanlar, çift erkekler, çift bayanlar, özel erkekler, özel bayanlar ve mix kategorilerinde kıyasıya rekabet ettiler.

Turnuva birincileri; yeni başlayanlar bayan kategorisinde Özlem Ersoy, yeni başlayan erkek kategorisinde Resul Karaman, 25+ tek erkek kategorisinde Ömer Yazkan, 35+ tek erkek kategorisinde Aydın Kuntay, 45+ tek erkek kategorisinde Süleyman Toksoy, 55+ tek erkek kategorisinde Hakan Tüfekçi, 35+ tek bayan kategorisinde Nur Sorucu, 45+ tek bayan kategorisinde Gönül Arslantürk, 35+ çift erkek kategorisinde Nezih Sümer ve Mustafa Gümüşsoy, 45+ çift erkek kategorisinde Serdar Atalay ve Kemal Özcan, 35+ mix kategorisinde Caroline Menase ve Adem Demir, 45+ mix kategorisinde Hürmüz Atar ve Hakan Ağdaş oldu. Sporcular, 15 Haziran’da Tennis Club havuz başında gerçekleştirilen ödül töreni ile şampiyonluklarını kutladılar ve kupalarını aldılar.

Turnuvanın ana sponsoru olan OBSS (Open Business Software Solutions)’nin şirket ortaklarından Oğuz Keskin de turnuvaya katılan sporcular arasındaydı. Keskin, OBSS’nin spor etkinliklerine yaklaşımı ile ilgili “OBSS olarak sporculara ve spor aktivitelerine her fırsatta katkı sağlamaya özen gösteriyoruz. Çalışanlarımızın gerek bireysel, gerekse takım olarak spor turnuvalarına ve iş dışı aktivitelere katılmalarını her zaman destekliyoruz. OBSS çalışanları bu etkinlikler ile hem iş stresinden uzaklaşıyor, hem de konsantrasyon ve motivasyon düzeylerini artırıyorlar. Böylece bir takım olarak çok daha iyi performans gösterebiliyoruz” dedi.

Çalışanlarına verdiği değeri her fırsatta gösteren, onların mesleki ve kişisel gelişimlerine her zaman katkıda bulunan OBSS, önümüzdeki yıllarda da personelini ve yetenekli sporcuları destekleyebileceği etkinliklere katılmaya devam edecek.


Tennis Club Ares ve Telefonları İçin Tıkla

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2014, 18:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109