HEDİYE PAKETİYLE KAÇAKCILIK POLİSE TAKILDI.

Mardin Kızıltepe'den hediye paketleri yapılarak kargoya verillen kaçak sigaralar Pendik Asayiş büro ekiplerini oparasyonu ile ele geçirildi.

HEDİYE PAKETİYLE KAÇAKCILIK POLİSE TAKILDI.

Kaçakcıların akıl almaz yöntemlerini polis ortaya çıkardı. Daha önceden sigara kaçakcılığından gözaltına alınan ve tutuksuz olarak serbest bırakılan Ferid Bulut, sahte kimlik ile Mardin Kızıltepe'den getirdiği sigaralarla  polise yakalandı.

Fetih Bulut adında sahte kimlikle  İstanbul Pendik'de bir kargo şirketine Mardin Kızıltepe'den hediye paketler içinde gelen 10 koli sigara ele geçirildi. Mardin' den 6 ayrı şirket tarafından hediye paketi yapılarak yollanan sigaraların ihbarını alan Pendik Asayiş Büro ekipleri kargo önüne pusu attılar, sigara paketlerini kargo şirketinden alarak aracına yüklemek isteyen Ferid Bulut polisler tarafından kıskıvrak yakalandı, polisler tarafından gözaltına alınan Bulut , biz kalabalık aileyiz sigara fiyatları malum bu sigaraları kendimiz içecektik diye konuştu. Ferid Bulut'un yapılan gebete sorgusunda ise daha önceden' de sigara kaçakcılıgı yaptığı ve Adliyeden tutuksuz olarak serbest bırakıldığı tespit edildi, Polis kaçak sigaranın gönderildiği  6 şirketi incelemeye aldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2012, 23:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109