PENDİK'DE GENÇLER YAŞLILAR İÇİN PİDE KUYRUĞUNDA

Pendikli genç gönüllüler sevgi hoşgörü ve yardımlaşma ayı Ramazanda yaşlı ve yardıma muhtaçları unutmadı.

PENDİK'DE GENÇLER YAŞLILAR İÇİN PİDE KUYRUĞUNDA
Pendikli genç gönüllüler; sevgi, hoşgörü ve yardımlaşma ayı Ramazanda, yaşlı ve yardıma muhtaçları unutmadı. Pendik Belediyesinin düzenlediği etkinlik kapsamında gençler, 65 yaş ve üstündeki kimsesiz yaşlılar için sıcak pide kuyruğuna girdi.

Pendik genelinde düzenlenen etkinlikte, mahalle sakinlerinin meraklı bakışları arasında fırından hızlı adımlarla çıkan gençler, aldıkları sıcak pideleri yaşlı ve yardıma muhtaçların iftar sofrasına yetiştirebilmek için yoğun çaba harcadı. Ellerinde pidelerle mahallede yaşayan yaşlı ve yardıma muhtaçları kapı kapı gezen, kız ve erkeklerden oluşan 300 genç, bu örnek hareketleriyle Ramazan ayının yardımlaşma ruhuna vurgu yaptı. Belediye tarafından düzenli olarak yiyecek ve giyecek yardımında bulunulan kimsesiz yaşlılar, gençler tarafından kapılarına gelen pide ile birlikte Ramazan ayının sevincini paylaştı. Pendik ilçesinde yapılan etkinliğin, ülke çapındaki tüm gençlere örnek olması ve bir dayanışma ruhu oluşturması bekleniyor.

Neziha Ulu: İftar saatine dakikalar kala bizler için fırından sıcacık pideler getiren gençleri karşımda görmek beni çok mutlu etti. Ramazan ayında unutulmadığımızı bir kez daha hissettim. Gençlerimize ve belediyemize çok teşekkür ediyorum.

Hatice Değirmenci: Eşimin vefatından sonra bu meskende yalnız başıma kalıyorum. İftarları ve sahurları bazen komşularımla, bazen de yalnız yapıyorum. Bu sıcak pidenin değeri ölçülemez. Yavrularımıza çok teşekkür ederim.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109