Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin ’Birlikte Daha Güçlü Oluruz‘

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin ’Birlikte Daha Güçlü Oluruz‘

Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin ’Birlikte Daha Güçlü Oluruz‘
Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin Maltepe’li işadamları ile bir araya geldi.
Maltepeli İşadamları Derneği MASİAD’ın düzenlediği kahvaltılı toplantıya katılan Belediye Başkanı yaptığı konuşmada  ilçenin çehresini değiştirme, güzelleştirme çalışmalarına her türlü desteği vereceklerini söyledi. Maltepe için herkesin yapacağı bir şeyler olduğunun altını çizen Başkan Zengin, işadamlarına gerçekleşen ve planlanan  projeleri anlattı.

Fındıklı’ya bağışçılar aracılığı ile Belediyenin yaptırdığı iki okulun siyasete alet edilmemesi gerektiğini ifade eden Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin,  ‘’Fındıklı’da bir ayıp yaşanıyordu. Çocuklarımız 70 kişilik sınıflarda ders görmeye çalışıyordu. Bizim görevimiz olmamasına rağmen bu sorunun çözümü için iki yıl uğraştım ve sonunda bu sorunun çözümünü sağladım‘’ dedi.

Başkanın konuşması sırasında söz alan bir işadamı ‘’Sayın Başkan okul için teşekkür ederiz. Biz bütün yetkilerimiz ve olanaklarımıza rağmen geçmiş dönemde 5 yılda beceremedik. Büyük bir problemi çözdünüz. Bizi de o yükten kurtardınız‘’ diye konuştu.

İşadamlarına ‘’Bu ilçe için hep beraber daha yapacak çok işimiz var. Benim Süreyyapaşa başhekimliğinden beri tek derdim hizmet etmek. Bütün eleştirilere,  saldırılara karşın ben bu ilçenin çağdaş bir kent haline gelmesi için çalışıyorum, daha da çalışacağım‘’ dedi.

İşadamlarının fuar alanı isteklerini çözmeye çalışacağını dile getiren Maltepe Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Zengin ‘’Birlikte daha güçlü oluruz‘’ diyerek MASİAD’ın üyelik formunu imzaladı ve derneğin fahri üyesi oldu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109