Kadıköy’ deki camilerde ramazan temizliği

Kadıköy’ deki camilerde ramazan temizliği

Kadıköy’ deki camilerde ramazan temizliği
Ramazan Öncesi Camilerde hijyenik Temizlik  Kadıköy Belediyesi temizlik ekipleri her yıl olduğu gibi bu yılda Kadıköy’de bulunan 85 camii,  19 ibadethane ve kuran kurslarında temizlik ve hijyen çalışmaları yapıyor.

Kadıköy ‘deki camii ve ibadethaneleri düzenli olarak özel temizlik ekipleriyle temizletip  bakımını yapan Kadıköy Belediyesi, yaklaşan ramazan  nedeniyle camilerdeki temizlik çalışmalarını hızlandırdı. Kadıköy Belediyesi’ne bağlı 12 temizlik personeli, camilerdeki temizlik çalışmalarını özel halı süpürme ve yıkama makineleriyle gerçekleştiriyor. Cemaatin bulunmadığı saatlerde camiye gelen ekipler, tüm iç mekanları vakumlu elektrik süpürgeleriyle süpürüp, yıkama yaparak, hijyenik hale getiriyorlar. Camii şadırvan ve tuvaletler ile camları da silen ekipler, halıları yerinde kurutarak hijyen hale getiriyorlar. 

Kadıköy Belediyesi İdari İşler Müdür Yardımcısı Sabri İlze Kadıköy’de bulunan 85 cami ve ibadethanelerin temizlik çalışmalarının düzenli olarak yapıldığını ancak yaklaşan ramazan nedeniyle, camilerde ikinci bir temizliğin yapıldığını kaydetti. Ramazanın bu yıl yaz ayına denk gelmesi nedeniyle artan sıcak hava ile camilerde hijyen standartlarını sağladıklarını kaydeden İlze, Kadıköy deki tüm camii ve kuran kurslarında temizlik çalışmalarının temmuz ayı sonunda tamamlanacağını, Kadıköylülerin ramazan ayında camilerde sağlıklı koşullarda ibadetlerini yapacaklarını belirtti.
ATAŞEHİR MÜFTÜLÜĞÜ İÇİN TIKLA

2011 Hac Dönemi Yetkili Seyahat Acentaları

HACCA GİDECEKLER İÇİN FAYDALI BLGİLER HAC KURASI HACI ADAYLARI HACDA GEZİLECEK YERLER ORGANİZASYON FİRMASI

2011 HAC KURA SONUÇLARINI ÖĞREN

DİYANET İŞLER BAŞKANLIĞI WEB SİTESİ


UMRE'YE NASIL GİDİLİR UMREDE NELER YAPILIR


TÜRKÇE KURAN-I KERİM (DİYANET MEALİ) DİNLE 1
 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109