ABD’Lİ ÖĞRENCİLERİN KADIKÖY GÜNLERİ…

ABD’Lİ ÖĞRENCİLERİN KADIKÖY GÜNLERİ…

ABD’Lİ ÖĞRENCİLERİN KADIKÖY GÜNLERİ…
SOKAK KÖPEKLERİNİ BESLEYİP, CADDE SÜPÜRECEKLER

ABD Dışişleri Bakanlığı sponsorluğunda düzenlenen “Kültürlerarası İletişim Programı”  kapsamında, sosyal projelerde çalışarak Türkçe öğrenmek, Türk kültürünü tanımak ve İngilizce öğretmek için Türkiye’ye gelen ABD’li öğrenciler, bu haftaki mesailerini sokak köpeklerini besleyerek ve Bahariye Caddesi’ni süpürerek geçirecekler.

           Kadıköy Belediyesi’nin sponsorluğunda, ISE WORLD organizasyonuyla Türkiye’ye gelen 20 Amerikalı lise öğrencisi, programları gereği haftada bir gün Kadıköy Belediyesi’nin göstereceği işlerde gönüllü çalışan öğrenciler, Türk ailelerin yanında kalıyorlar. ABD’li öğrencilerden bir grup 19 Temmuz Salı günü Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Bakım Merkezi’nde Sokak köpeklerini beslerken diğer bir grup ise Bahariye Caddesi’nde temizlik işlerinde gönüllü olarak çalışacaklar.

 ABD’de başarılı öğrenciler arasından seçilen öğrenciler,  1 Temmuz-15 Ağustos tarihleri arasında Kadıköy'de misafir ediliyorlar.   Uluslararası öğrenci değişim programı olan ISE World’ün organize ettiği programla Türkiye’ye gelen öğrenciler, Türkçe öğrenip, Türk kültürünü tanımaya çalışıyorlar.


TARİH:  19 TEMMUZ 2011 SALI
SAAT: 15.00-17.00
1.Grup
YER: Kadıköy Belediyesi Geçici Hayvan Barındırma Merkezi –  ATAŞEHİR

2.Grup
YER: Bahariye Caddesi- Kadıköy

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109