Ünlüleri Daha Fazla Bekletmeyin!

İstanbul Balmumu Heykel Müzesi, Türkiye’nin ilk ve tek balmumu müzesi olma özelliğine sahip.

Ünlüleri Daha Fazla Bekletmeyin!
Ünlüleri Daha Fazla Bekletmeyin!

İstanbul Balmumu Heykel Müzesi, Türkiye’nin ilk ve tek balmumu müzesi olma özelliğine sahip.

İnsanlık tarihinin en önemli kişilerini görmek için zaman makinesine, ünlü sanatçılarla fotoğraf çektirmek için konserlere gitmenize gerek yok... Avrupa’nın sayılı heykel müzelerinden İstanbul Balmumu Heykel Müzesi, şehrin merkezindeki Sapphire Çarşı’nın içinde, dünyaca tanınmış ünlüleriyle ziyaretinize hazır.
 
Ünlülerin gerçekleri aratmayacak benzerlikteki balmumu heykelleri sizi hayrete düşürürken, rehberlerin sağlayacağı 40 dakikaya varan detaylı bilgiler ve sinevizyon gösterimleriyle genel kültürünüzü geliştirecek. Böylelikle tarihe yön veren isimleri daha yakından tanıma fırsatı yakalayacaksınız.

Mustafa Kemal Atatürk

Mustafa Kemal Atatürk; altın sarısı saçları, masmavi gözleri ve her zamanki şıklığıyla bir kez daha Türk milletinin karşısına çıkmaya hazır…
 
Madonna
 
Canlısını aratmayan birebir boyuttaki balmumu heykeliyle pop müziğinin kraliçesi Madonna’nın İstanbul’daki kalıcı adresi, İstanbul Balmumu Heykel Müzesi.
 
Ve daha nice ünlü isimler…
 
Kanuni Sultan Süleyman, Hürrem Sultan, Cengiz Han, Yavuz Sultan Selim, Fatih Sultan Mehmet, Keloğlan, Dostoyevski, Gorbaçov, Arnold Schwarzenegger, Karl Max, Elvis Presley, Lenin, Michael Jackson, Beatles, Mevlana, Leonardo da Vinci, Yunus Emre, Stalin ve diğerleri…

Müze her gün açık

 
İstanbul Balmumu Heykel Müzesi, haftanın her günü 10.00-22.00 saatleri arasında ziyarete açık.
 
Detaylı bilgi için www.balmumuheykelmuzesi.com'a tıklayın.



FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

 



Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2015, 11:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109