ESENLER’E 5 YILDIZLI DÜĞÜN SALONU

Esenler Belediyesi tarafından Esenler’e kazandırılan Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde çok nezih ve şık bir düğün salonu da hizmete girdi.

ESENLER’E 5 YILDIZLI DÜĞÜN SALONU
ESENLER’E 5 YILDIZLI DÜĞÜN SALONU

Esenler Belediyesi tarafından Esenler’e kazandırılan Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi bünyesinde çok nezih ve şık bir düğün salonu da hizmete girdi.

Esenler’in en önemli yürüyüş caddelerinden birisi olan Davutpaşa Caddesi’nin hemen bitişiğinde hizmete başlayan Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi, içerisindeki sinema tiyatro, konser, seminer ve sergi salonları ile bir taraftan her türlü sanatsal etkinliklere imkan sunarken bir taraftan da 700 kişi kapasiteli büyük salonu, ferah ve geniş fuaye alanları ile de konferans, seminer, anma, anaokulu programları, mezuniyet törenleri vb. etkinliklere ev sahipliği yapabiliyor. 

Esenler Belediyesi ESKON A.Ş tarafından işletilen Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi içerisinde 500 kişi kapasiteli ayrı bir salon daha var.  Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’ni çok aktif kullanacaklarını söyleyen ESKON A. Ş. Genel Müdürü Abdulkadir Şengör, “Burası Esenler’de kültür-sanatın kalbi olacak. Vatandaşlarımız, her türlü sosyal ve kültürel etkinlikleri icra etme ve izleme imkânı bulacak. Merkezimizde çok nezih ve şık bir düğün ve davet salonu da bulunuyor. Sorumluluğunu yürüttüğümüz salonda 500 kişiye kadar düğün, nişan, sünnet, yemekli ve yemeksiz davet organizasyonları için Esenler halkının hizmetinizdeyiz. Özellikle düğün yapacak çiftlerimize düğün salonumuzu mutlaka görmelerini tavsiye ediyor ve bize uğramadan karar vermemelerini öneriyoruz” dedi.
 
500 ARAÇLIK KAPALI OTOPARK

Kültür Merkezi’nin kapılarının Esenler halkına sonuna kadar açık olduğunu belirten Şengör, “Özel günlerinizde sevdiklerinizi ve dostlarınızı ağırlayacağınız düğün, nişan, sünnet, şirket toplantıları, eğitim seminerleri, bayi toplantıları gibi aklınıza gelebilecek her türlü etkinlik için  nezih ve şık mekanlar, güler yüzlü ve profesyonel personelle halkımıza hizmet edeceğiz” diye konuştu.
 
Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’nin en önemli özelliklerinden birisi de otopark sıkıntısının bulunmaması. Merkezin altında 2 katlı 500 araç kapasiteli kapalı otopark bulunuyor.
 
REZERVASYON VE İLETİŞİM

 
Esenler Belediyesi iştiraki olan Eskon A.Ş tarafından işletilen Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapacağınız tüm etkinlik ve organizasyonlar için aşağıdaki iletişim bilgilerinden irtibata geçebilirsiniz.
 
DR. KADİR TOPBAŞ KÜLTÜR SANAT MERKEZİNENE HATUN SARAYI


Adres: Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi - Nene Hatun Mah. 1. Kemal Hatipoğlu Caddesi 108. Sokak NO:4  (Davutpaşa Yürüyüş Yolu Arkası)
 
Tel: 0212 611 85 60 (pbx) 0212 611 85 61 (fax)

Mail:[email protected]

www.kadirtopbasksm.com

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2014, 21:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109