Büyükşehir İletişim Noktası 17'ye çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, haftanın 7 günü vatandaşa hızlı ve etkin bir şekilde tek adımda hizmet veren İletişim Noktaları sayısını 17’ye çıkardı.

Büyükşehir İletişim Noktası  17'ye çıktı
Büyükşehir İletişim Noktası  17'ye çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, haftanın 7 günü vatandaşa hızlı ve etkin bir şekilde tek adımda hizmet veren İletişim Noktaları sayısını 17’ye çıkardı.

2008 Yılında Bakırköy, Beşiktaş, Eminönü, Kadıköy, Şişli İletişim Noktaları ile hizmete başlayan İletişim Noktaları sayısı 17’ye çıkarıldı.  Bu kapsamda 2014 yılı itibariyle Aksaray, Avcılar, Beyazıt, Beylikdüzü, Eyüp, Havaalanı, Kartal, Otogar, Sarıyer, Şirinevler, Taksim, Üsküdar İletişim Noktaları hizmete başladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’ne bağlı hizmet veren İletişim Noktaları ile 2013 yılında 1 milyon 516 bin 341 kişiyle temas edilerek talepleri çözüme ulaştırıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, bu hedefle vatandaşla çift yönlü iletişim kuran merkezlerinin sayısını giderek arttırmaya devam ediyor.

 “Tek Adımda” hizmet anlayışı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerini vatandaşın ayağına kadar getirerek onlarla sürekli ve yüz yüze iletişime geçen İletişim Noktaları, 2011 yılından bu yana “her meydana bir İBB” anlayışıyla yeni potansiyeli ve yapılandırılmasıyla hizmet veriyor.  Bu kapsamda; İletişim Noktaları’nda, 2013 yılında 1 milyon 723 bin 215 materyal dağıtıldı.

Adres ve ulaşım gibi konularda da yerli ve yabancı ziyaretçilerin bilgilendirildiği iletişim Noktaları’nda; ayrıca, turistler için enformasyon hizmeti de veriyor. 


ALO 153 BEYAZ MASA

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2014, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER