Cumhurbaşkanı Gül, Süleyman Seba’nın Cenaze Törenine Katıldı

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma Namazını da cenaze töreninin düzenlendiği Dolmabahçe Bezm-i Alem Valide Sultan Camisi’nde kıldı.

Cumhurbaşkanı Gül, Süleyman Seba’nın Cenaze Törenine Katıldı
Cumhurbaşkanı Gül, Süleyman Seba’nın Cenaze Törenine Katıldı

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Gül, Seba’nın ailesine, tüm Beşiktaş ve spor camiasına baş sağlığı dileyerek, “Kendisi Beşiktaş camiasından çıktı ama ne kadar büyük bir mutluluk ki bütün spor camiasının, herkesin sevgisini kazanmış bir kişilik oldu” dedi

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba’nın cenaze törenine katılan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Cuma Namazını da cenaze töreninin düzenlendiği Dolmabahçe Bezm-i Alem Valide Sultan Camisi’nde kıldı. Cenaze namazının ardından gazetecilere açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Gül, Seba’ya rahmet dileyerek, mekânının Cennet olması temennisinde bulundu.

Cenaze namazından sonra hoca efendinin çok veciz şekilde Seba’yı tarif ettiğini belirten Cumhurbaşkanı Gül, şunları söyledi: “Zarif, beyefendi bir insan olarak kendisini anlattı. Kendisi Beşiktaş’ın başkanıydı. Beşiktaş camiasından çıktı ama ne kadar büyük bir mutluluk ki bütün bir camianın, spor camiasının, spor takımlarının, herkesin sevgisini kazanmış, herkesin cenazesine sahip çıktığı bir kişilik oldu. Bunun çok iyi bir örnek tarafı var. Bir kez daha mekânı Cennet olsun.”

Cumhurbaşkanı Gül, Süleyman Seba’nın ailesine, tüm Beşiktaş ve spor camiasına baş sağlığı diledi.

Seba’nın cenazesi, defnedilmek üzere Feriköy Mezarlığı’na götürüldü.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2014, 11:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109