Galatasaray 'Şampiyon gibi'

Spor Toto Süper Lig 33. hafta karşılaşmasında lider Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı Yasin ve Sneijder'in attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Galatasaray 'Şampiyon gibi'
Galatasaray 'Şampiyon gibi'

Spor Toto Süper Lig 33. hafta karşılaşmasında lider Galatasaray sahasında Beşiktaş'ı Yasin ve Sneijder'in attığı gollerle 2-0 mağlup etti.

Sarı-Kırmızılı ekip bu sonuçla en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 6'ya çıkardı. Pazartesi günü oynanacak Başakşehir-Fenerbahçe karşılaşmasında Sarı-acivertli ekip 3 puan alamadığı taktirde Galatasaray 20. şampiyonluğunu ilan edecek.

GALATASARAY 2 - 0 BEŞİKTAŞ

STAT: TT Arena

HAKEMLER: Hüseyin Göçek, Mustafa Emre Eyisoy, Kemal Yılmaz

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Melo, Selçuk, Hamit (Dk.90+2 Olcan), Sneijder (Dk.90+4 Emre Çolak), Yasin, Burak (Dk.65 Umut Bulut)
TEKNİK DİREKTÖR: Hamza Hamzaoğlu

BEŞİKTAŞ: Günay, Serdar (Dk.46 Oğuzhan Özyakup), Atınç, Sivok, Opare, Kerim, Necip, Tolgay (Dk.77 Mustafa Pektemek), Atiba, Sosa, Demba Ba (Dk.83 Cenk Tosun)
TEKNİK DİREKTÖR: Slaven Bilic

GOLLER: Dk.11 Yasin, Dk.80 Sneijder (Galatasaray)

SARI KARTLAR: Olcan Adın, Felipe Melo, Yasin (Galatasaray), Demba Ba, Sosa (Galatasaray)



Galatasaray nasıl şampiyon olur?


Ezeli rakipleri ile kıyasıya bir şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, dördüncü yıldızı takmak için ne yapmalı?

Galatasaray TT Arena'da Beşiktaş'ı 2-0 yenerek şampiyonluk yolunda dev bir adım daha attı ve rakibi Fenerbahçe'nin Başakşehir'e puan kaybetmesini beklemeye koyuldu.

Fenerbahçe'nin Başakşehir'e puan kaybetmesi durumunda son haftayı beklemeden şampiyonluğunu ilan edecek olan Galatasaray, şampiyonluk yolundaki rakibi kazanırsa son haftayı da galibiyetle kapamak zorunda kalacak.
Şampiyonluk maçının en büyük oranları tabi ki bildiğiniz gibi  adresinde bulabilirsiniz.

GALATASARAY SON HAFTA RİZE'YE GİDİYOR

TT Arena'da Beşiktaş'ı da mağlup eden Galatasaray, ligin son haftasında, kümede kalmayı garantiledikten sonra büyük çıkış yakalayan Rizespor'a konuk olacak.

Galatasaray, rakibini deplasmanda yendiği takdirde Fenerbahçe - Kasımpaşa maçının sonucuna bakmadan şampiyonluğunu ilan edecek.

Tabii ki her şeyden önce şampiyonluk yarışının son haftaya kalması için Fenerbahçe'nin Başakşehir'i yenmesi gerekiyor.

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2017, 17:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER