BEM-BİR-SEN 7 NO’LU ŞUBE İFTARDA BULUŞTU

Memur-sen Konfederasyonu’na Bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) İstanbul 7 Nolu Şube üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

BEM-BİR-SEN 7 NO’LU ŞUBE İFTARDA BULUŞTU
BEM-BİR-SEN 7 NO’LU ŞUBE İFTARDA BULUŞTU

Memur-sen Konfederasyonu’na Bağlı Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) İstanbul 7 Nolu Şube üyeleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

BEM-BİR-SEN İstanbul 7 Nolu Şube üyelerine, Ümraniye Belediyesi Nikah sarayında bir iftar programı düzenledi. iftar yemeğine, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan’ın yanı sıra, Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, Tekirdağ Şarköy Belediye Başkanı Kemal Özvarlık, Bem-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Levent Uslu, Bem-Bir-Sen 7 nolu şube Başkanı Niyazi Karakoç, Genç Memur-Sen İstanbul İl Başkan Vekili Furkan Kayaduman, Büro Memur-sen 6 nolu şube Başkanı Hatice Kaymakçı, yönetim kurulu üyeleri, STK Başkanları ve sendika üyeleri katıldı.

Programda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Küçükkapdan; “Başı rahmet, ortası mağfiret ve sonu da cehennem azabından kurtulma olan Ramazan ayının, cehennem azabından kurtuluşumuzun müjdeleneceğimiz günlerinin içerisindeyiz. Ramazanın son 10 gününde arayınız diye bize tavsiye edilen Kadir gecesini Rabbim bize bulmayı nasip eder. Ümraniye Belediyesi olarak Ramazan ayı girmeden önce çok meşakkatli bir şekilde Ramazan ile ilgili hazırlıklarımızı önceden hazırladık. Ümraniye’mizde Ramazan’da bir gelenek haline elen Mahalle iftar programlarımız ile mahalle sakinlerini iftar yemeklerinde bir araya getiriyoruz.

Ümraniye Meydanda düzenlediğimiz iftardan sahura kadar süren, Ramazanın ruhuna uygun etkinlikleri Ümraniyelilerle buluşturuyoruz. Ayrıca meydan da kurulan stantlarımız da hemşehri derneklerimize, farklı kültür ve yöresel lezzetleri tanıtma fırsatı sunuyoruz. Rabbim şuan zulmün elinde olan Müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun. Rabbim tüm Müslüman alemine huzuru nasip etsin” dedi.

Daha sonra konuşma yapan Bem-Bir-Sen 7 nolu şube Başkanı Niyazi Karakoç, Birliğin, beraberliğin dayanışmanın, paylaşmanın ve kardeşliğin en güzel örneklerinden birini bu akşam sizlerle yaşıyoruz. Öncellikle katkılarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Hasan Can’a teşekkürlerimi sunuyorum. Ramazan ikliminin ülkemize getirdiği bu huzur atmosferi inşallah diğer Müslüman ülkelerde ve özellikle Filistin’de de gerçekleşir. Dualarımızın bir yerinde mutlaka Gazze’deki mazlumlarda olsun” dedi. Karakoç; Yaklaşmakta olan Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ederim, dedi.

Tekirdağ Şarköy Belediye Başkanı Kemal Özvarlık ise yaptığı konuşmada, “Ramazan-ı Şerifinizi kutluyorum. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bu mübarek ayın tüm bereketi İslam âleminin üzerine bir yağmur gibi yağsın inşallah. Böylesine güzel bir organizasyonu gerçekleştiren herkese teşekkür ediyorum” dedi. Yemekte bir konuşma yapan Bem-Bir- Sen Genel Başkanı Mürsel Turbay, “Rabbim tutmuş olduğunuz oruçları kabul etsin. Bizleri ev sahipliğinde ağırlayan Ümraniye Belediyesine teşekkürlerimi sunuyorum. Sevgili dostlar bugün Gazze’de katliam var. Katil ülke günlerdir sahur ve iftar vaktinde sivillerin üstüne bomba yağdırıyor. Küçük çocukları, kadınları katlediyor. Camiden çıkan insanlara kurşun yağdırıyor. Bu saldırılar sonucunda şuanda yüzlerce şehit ve binlerce yaralı insan var. İsrail Ramazan ayında tüm insani değerleri bir kez daha ayaklar altına almıştır. Bu katliamları şiddetle kınıyorum. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimiz daim eylesin. Tüm İslam âleminin yar ve yardımcısı olsun. Şimdiden gelecek Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2014, 13:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER