Ahmet Koyunoğlu hayır çıtasını yükseltti

İnsanları mutlu etmek kadar büyük bir zenginlik olamaz diyen Türk Kızılayı Hilvan Şube Başkanı İşadamı Ahmet Koyunoğlu, 5 bin çocuğu giydirmeye başladı.

Ahmet Koyunoğlu hayır çıtasını yükseltti
Ahmet Koyunoğlu hayır çıtasını yükseltti

İnsanları mutlu etmek kadar büyük bir zenginlik olamaz diyen Türk Kızılayı Hilvan Şube Başkanı İşadamı Ahmet Koyunoğlu, 5 bin çocuğu giydirmeye başladı

Türk Kızılayı, binlerce gönüllüsü ile artık çok büyük bir aile oldu. Yüzlerce şubesi ile Türkiye’nin yanı sıra dünyaya el uzatan Türk Kızılayı’nda yaptığı ciddi katkılarıyla görünmeyen ve öne çıkmayan önemli insanlarda var. Bu önemli insanlardan biride Şanlıurfa Hilvan Şube Başkanı İşadamı Ahmet Koyunoğlu’dur. İşadamı Ahmet Koyunoğlu, bir toplantıda Türk Kızılayı, Genel Başkan Ahmet Lütfi Akar’a 5 bin kişiyi giydirme sözü vermişti. Geçtiğimiz ay yüzlerce çocuğu giydirerek tuttuğu sözü harekete geçiren ve bu ayda insanları giydirmeye devam eden Koyunoğlu, Kadir Gecesini idrak ettiğimiz Çarşamba günü Kadıköy Rıhtımdaki İBB Sokak İftarında AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Hurşit Yıldırım ve İBB Meclis Üyesi Ömer Şahan ile birlikte 200 kız çocuğuna giyim paketlerini tek tek teslim ettiler. Anlamlı gün münasebetiyle de iftara yaşlılara ayrıca 200 paket çikolata dağıttılar. 

“Veren el alan elden üstündür”


Hayır yapmadığı günler kendini rahatsız hissettiğini ifade eden Türk Kızılayı Hilvan Şube Başkanı İşadamı Ahmet Koyunoğlu, “İnsanları mutlu etmek kadar büyük bir zenginlik olamaz. Allah’ın verdiğini Allah’ın yarattığı ihtiyaç sahibine dağıtmak artık benim yaşam tarzım oldu. Rabbim bana verdikçe her zaman ihtiyaç sahibi insanların yanında olmaya devam edeceğim. Tüm bu yardımları kendi şirket bütçemden yaptığımı da özellikle belirtmek isterim. Peygamber Efendimizin Müslim kaynaklı Hadis-i Şerifinde “Veren el alan elden üstündür” sözünü unutmamak lazım. Yaradana binlerce şükürler olsun ki bizi veren el tarafında değerlendiriyor. Bende bu veren elin değerini bilerek Başkanım Sayın Akar’a verdiğim söz olan 5 bin sayısına ulaşıncaya kadar dağıtımlarımız sürecek.” dedi.  

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2014, 00:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER