9. İstanbul Giresun Günleri Başlıyor

9. İstanbul Giresun Günleri 30 Nisan 1-2-3 Mayıs günleri İstanbulluların huzurunda

9. İstanbul Giresun Günleri Başlıyor

9. Giresun Günleri ile İstanbulluların huzurunda Vilayet fuarlarının, başta İstanbul olmak üzere, bütün yurtta yaygınlaşmasına öncülük eden Giresun Günleri, bir kez daha Giresun’u İstanbul’un nadide kültür öğelerinden biri olarak sunmaya hazırlanıyor.

Mutfağından folkloruna, müziğinden yöresel ürünlere kadar birçok Giresun değerinin sergilendiği Giresun Günleri organizasyonu, kamuoyunda Giresun’un tanıtım platformu olarak üzerine düşenleri yapmaya devam ederken, yüklendiği misyonu genişletmeyi sürdürüyor.

Giresun’u bir marka şehir yapmak ve tarih, turizm, sanat, kültür, siyaset, ekonomi, yerel folklorik ve otantik değerlerin tanıtımı alanlarındaki çabalar bunlardan bazıları.

İstanbul nüfusu içinde önemli bir yer tutan Giresunluların kendi aralarında gösterdikleri birlik ve dayanışma ruhunu daha da geliştirerek, Türkiyeli kardeşlerimizle her alanda entegre olmaları, yereli kaybetmeden evrensele uzanmaları, temel değerler çerçevesinde çağımızı yorumlamaları da Giresun Günleri etkinliklerinin amaçlarındandır.

Ticari, ekonomik, sosyal, kültürel ve siyasi alanlarda Giresunlu hemşehrilerimizin İstanbul içindeki nüfuslarına orantılı olarak nüfuzlarının da gelişmesini görmek amaçlarımız yolunda doğru yöntemlerle ve emin adımlarla ilerlediğimizin bir göstergesi olacaktır.

Bu yıl da Giresun’un eşsiz değerlerini Türkiye’nin en kozmopolit şehri İstanbul’da, İstanbullularla birlikte bütün dünyaya sergilemek, tanıtmak ve bir marka olarak Giresun’u yükseltmek için Giresun Günleri, Feshane Fuar Merkezi’nde halkımızla buluşuyor.



Giresun’un güzelliklerini paylaşmak için bütün halkımızı 30 Nisan 1-2-3 Mayıs günleri (ücretsiz) Fuarımıza bekliyoruz.

9. İstanbul Giresun Günleri Video'su İçin Tıkla

Mail: [email protected] / Tel: (212) 447 28 28

Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2015, 14:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER