Emlak Çadırında daireler kullanıma hazır ve 99 Bin TL...

Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut, ofis ve dükkanlar Emlak Çadırı 2015’te çok düşük fiyatlarla satışa sunuluyor.

Emlak Çadırında  daireler kullanıma hazır ve 99 Bin TL...
Emlak Çadırında  daireler kullanıma hazır ve 99 Bin TL...

Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut, ofis ve dükkanlar Emlak Çadırı 2015’te çok düşük fiyatlarla satışa sunuluyor.

İlgi Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı 2015’te tamamı hemen teslim, iskanı alınmış ve kullanıma hazır durumdaki konut, ofis ve mağazalardan oluşan 240 bağımsız bölüm piyasa değerinin çok altında fiyatlara 31 Mayıs’ta alıcılarıyla buluşuyor.

Farklı bölgelerde yer alan markalı konut ve ticari projelerden temin edilen kullanıma hazır haldeki konut, ofis ve dükkanlar Emlak Çadırı 2015’te çok düşük fiyatlarla satışa sunuluyor. İlki düzenlenecek olan Emlak Çadırı 2015’te, konutlar 99 bin TL’ye, VIP ofisler 149 bin TL’ye ve Cadde dükkanlar 199 bin TL’ye satışa sunulacak. Yılda sadece bir gün kurulacak olan Emlak Çadırı’nın ilki 31 Mayıs Pazar günü yapılacak.
Tamamlanmış ve iskanı alınmış markalı Gayrimenkul projelerindeki bağımsız bölümleri “Fiyatı siz belirleyin…” sloganı ile alıcılarla buluşturmayı hedefleyen Emlak Çadırı, katılımcılarına maket üzerinden değil, görerek beğendiği konut, ofis ya da dükkanı piyasanın çok altında fiyatlarla sunuyor. Emlakcadiri.com web sitesi üzerinden herkesin başvurabileceği Emlak Çadırı’nda satışa sunulan bağımsız bölümlerde 3 temel şart aranıyor: İnşaatının tamamlanmış ve hemen teslim edilebilir olması, sıfır olması ve iskanlı olması.
“Gayrimenkul sektöründe bir ilk”
 
Pek çok geliştirici firmanın inşaatını tamamladığı markalı projelerde var olan az sayıdaki nitelikli stoğu pazarlama ve tanıtım bütçelerinin yüksekliği nedeniyle ellerinde tuttuklarını ve kampanya yapacak bir ticarim hacim oluşmadığını belirten İlgi Yönetim Genel Müdürü Murat Gülep, “Biz inşaatı tamamlanmış markalı gayrimenkul projelerinden gerekli tüm teknik, idari kontrolleri ve anlaşmaları yaparak Emlak Çadırı’na garantör olduğumuz konut, ofis ve cadde dükkanlarını topluyoruz. Emlak Çadırı’nda satılan bağımsız birimlerde tek fiyat uygulaması yapıyoruz. Bu yıl tüm konutları KDV dahil 99 bin liradan, ofisleri 149 bin liradan, Cadde dükkanlarınıysa 199 bin liradan satışa sunacağız. Bu avantajlı fiyatların yanı sıra Emlak Çadırı’nda sağladığımız bir diğer avantajımız da piyasanın kendi rayicini kendi belirlemesine imkan tanıyacak şekilde açık artırma düzenliyor olmamız. Bu şekilde gerek yurtiçi gerekse yurtdışı yatırımcı ve kullanıcılara kendi takdir ettikleri fiyatlar üzerinden hemen teslim gayrimenkul yatırımı yapma fırsatı sunmuş olacağız” şeklinde konuştu.
Konuşmasında Emlak Çadırı sayesinde projelerde ciddi maliyet tutan pazarlama ve tanıtım giderlerini ortak kampanya sayesinde minimize ettiklerini belirten Gülep, bu sayede maliyetleri aşağı çektiklerini ifade etti. Gülep, “Markalı konut projelerinin nerdeyse tamamında az sayıda bulunan stoklar, firmalara aidat ve işletme yükü getiriyor. Ayrıca geliştirici firmalar bu stokların ikinci el olmaması adına yıllarca kiraya veremiyor ve elinde bekletmek zorunda kalıyor. Biz, Emlak Çadırı’nda bu ürünlerin hızlı satışı adına dip fiyatlar belirleyip satışa sunuyor ve alıcılarla gerçek fiyatlar üzerinden buluşmalarına olanak tanıyoruz” diyor.
 
“Son başvuru 29 Mayıs”
 
Bu yıl 31 Mayıs Pazar günü düzenlenecek olan satışlara kayıt ve başvuru için son gün 29 Mayıs Cuma saat 17.00. Dileyen herkesin katılabileceği Emlak Çadırı’na ön başvurular emlakcadiri.com web sitesi üzerinden yapılıyor.

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2015, 09:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109