KPSS 2014 sonuçları açıklandı,

ÖSYM, KPSS, 2014, 18 Temmuz 2014 , KPSS sonuçları TIKLA ÖĞREN

 KPSS 2014 sonuçları açıklandı,
 KPSS 2014 sonuçları açıklandı,

ÖSYM, KPSS,  2014, 18 Temmuz 2014 , KPSS sonuçları TIKLA ÖĞREN


KPSS 2014 SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

ÖSYM KPSS Sonuçları Belli Oldu! KPSS Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak sorusu cevap buldu. KPSS Sonuçları, ÖSYM KPSS Sonuçları, KPSS ne zaman açıklanacak sorularına cevap geldi. ÖSYM sınav sonuçlarını açıkladı. KPSS 2014 18 Temmuz Puan Hesaplaması, KPSS 2014 Tercih ve KPSS 2014 Puan Sorgulama KPSS sonuçları açıklandı. KPSS Sonuçları’nın ne zaman açıklanması bekleniyor sorusuna cevap bulundu. KPSS Sınav Sonuçları burada. ÖSYM - ÖSYS 2014 KPSS Sınavı 5 Temmuz 1. Oturum Sınavı Sonuçları da açıklandı mı? KPSS Sınavı (5 Temmuz) Sonuçları Açıklandı mı? KPSS Sınavı Açıklanma Tarihi Ne Zaman? KPSS Sınavı Soru ve Cevapları için Tıklayınız, KPSS Sınavı Sonuçları Açıklandıktan Sonra Tercih Kılavuzu Ve Terci Robotu yardımıyla Tercihinizi Yapabilirsiniz. KPSS Sınavı Sonuçları Açıklanmak Üzere.. ÖSYM KPSS Sınavı Lisans ve Ortaöğretim Sınavları, KPSS 5 Temmuz Lisans Sınavı Açıklandı mı?, KPSS Önlisans ve Ortaöğretim Sınavları Başvuru Tarihleri ne zaman? KPSS Lisans Sınavı Soru ve Cevapları hakkında bilgiler, KPSS Sınavı İle İlgili Başvuru İşlemleri hakkında bilgi, ÖSYM aday işlemleri sistemi,ÖSYM - ÖSYS Aday İşlemleri Sistemi.

ÖSYM KPSS Sonuçları Belli Oldu! KPSS Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak sorusu cevap buldu. KPSS Sonuçları, ÖSYM KPSS Sonuçları, KPSS ne zaman açıklanacak sorularına cevap geldi. ÖSYM sınav sonuçlarını açıkladı. KPSS 2014 18 Temmuz Puan Hesaplaması, KPSS 2014 Tercih ve KPSS 2014 Puan Sorgulama KPSS sonuçları açıklandı. KPSS Sonuçları’nın ne zaman açıklanması bekleniyor sorusuna cevap bulundu. KPSS Sınav Sonuçları burada. ÖSYM - ÖSYS 2014 KPSS Sınavı 5 Temmuz 1. Oturum Sınavı Sonuçları da açıklandı mı? KPSS Sınavı (5 Temmuz) Sonuçları Açıklandı mı? KPSS Sınavı Açıklanma Tarihi Ne Zaman? KPSS Sınavı Soru ve Cevapları için Tıklayınız, KPSS Sınavı Sonuçları Açıklandıktan Sonra Tercih Kılavuzu Ve Terci Robotu yardımıyla Tercihinizi Yapabilirsiniz. KPSS Sınavı Sonuçları Açıklanmak Üzere.. ÖSYM KPSS Sınavı Lisans ve Ortaöğretim Sınavları, KPSS 5 Temmuz Lisans Sınavı Açıklandı mı?, KPSS Önlisans ve Ortaöğretim Sınavları Başvuru Tarihleri ne zaman? KPSS Lisans Sınavı Soru ve Cevapları hakkında bilgiler, KPSS Sınavı İle İlgili Başvuru İşlemleri hakkında bilgi, ÖSYM aday işlemleri sistemi,ÖSYM - ÖSYS Aday İşlemleri Sistemi. Temmuzda yapılan ve binlerce adayın girdiği KPSS sınavının sonuçları ÖSYM tarafından daha güncel olarak açıklanmadı. Sınav sonuçları açıklandığında tüm öğrenmek istediğiniz bilgiler ile tgrthaber.com.tr Adresinde. 2014 KPSS Sonuçları açıklanıyor mu? ÖSYM KPSS Sınav Sonuç İşlemleri, KPSS Başvurusu Yaparken Nelere Dikkat Etmek Gerekir? ÖSYM KPSS Sonuçlarını Ne Zaman Açıklayacak? ÖSYM (KPSS Sınavı Sonuçları ) 2014 KPSS Sonuçlar Açıklandı mı? KPSS 2014 Başvuruları (ÖSYM KPSS Başvuru tarihi) KPSS Başvuru İşlemleri (KPSS Başvurusu sırasında yapılması gerekenler) KPSS başvuru ücretleri hangi bankalara yatırılacak? KPSS başvuruları ne zaman bitiyor? KPSS başvuruları 2014, Önlisans Kpss başvuru şartları, Lise KPSS başvuru şartları, Önlisans KPSS girecek kişilerin izleyeceği yol, Lise KPSS girecek kişilerin izleyeceği yol, KPSS sınav ücreti ne kadar? KPSS başvuruları nerelere yapılıyor? KPSS Başvuru Tarihleri Değişti, ÖSYMKPSS Başvuru Tarihleri ne zaman sona erecek? KPSS önlisans başvuruları, 2014 KPSS Ortaöğretim ve Önlisans başvuruları dün başladı. Eylül ayında gerçekleşecek olan KPSS Ortaöğretim ve Önlisans'a dair tüm bilgiler bu haberde! Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), hafta sonu yapılan kamu personel seçme sınavında (KPSS) Atatürk ilke ve inkılaplarından 10 test sorusu yöneltilmiş olmasının, kılavuza aykırı olduğunu kabul edilmesinin mümkün olmadığını bildirdi. ÖSYM'nin internet sitesindeki duyuruda, bugün bazı basın organlarında 5 Temmuz Sabah oturumunda uygulanan 2014-KPSS lisans sınavının genel yetenek ve genel kültür testi kısmında kılavuzda belirtilen müfredata uyulmadığı ve Atatürk ilke ve inkılaplarından az sayıda soru yöneltildiği iddialarına yer verildiği bildirildi.

KPSS 2014 SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

KPSS'de sorulacak testlerin kapsamları ve ağırlıklarının Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik hükümleri gereğince Devlet Personel Başkanlığı ile belirlendiği ifade edilen duyuruda, müfredat diye bahsedilen "test kapsamları" ile bir test içindeki test konuları ve ağırlıklarının, kaynağını doğrudan kanun veya yönetmelikten değil Devlet Personel Başkanlığı ile ÖSYM tarafından yapılan çalışmadan aldığı kaydedildi. İddia edildiği gibi bir mevzuat hükmüne aykırılıktan bahsetme imkanının bulunmadığı ifade edilerek şunlara yer verildi. "Diğer taraftan bahsi geçen sınavın genel kültür kısmının tarih testleri ağırlığı yaklaşık yüzde 45 olup bunun yaklaşık yüzde 5'i Anadolu Selçuklu Devleti ve öncesindeki Türk devletlerinden, yaklaşık yüzde 15'inin Osmanlı devletinden, yaklaşık yüzde 20'sinin Atatürk ilke ve inkılaplarından, yaklaşık yüzde 5'inin ise çağdaş Türk ve dünya tarihinden sorulması öngörülmüş, bu değerlere tekabül eden Atatürk ilke ve inkılaplarından 10 soru yöneltilmiştir. Sınav kılavuzunda da oranların yaklaşık değerler olduğu açıkça belirtilmiş olup her yıl bu soru adedi 10-14 arası oluşmakta. Bu sınavda da Atatürk ilke ve inkılaplarından 10 test sorusu yöneltilmiş olmasının kılavuza aykırı olduğunu kabul etmek mümkün değil." 2 milyon öğrencinin girdiği KPSS lisans sınavının ilk sınavı yapıldı. Öğrenciler şimdi dört gözle KPSS soru ve cevapların açıklanmasını bekliyorlar. Peki KPSS soru ve cevapları ve sonuçları ne zaman açıklanacak. KPSS ye ait soru ve cevap anahtarı ÖSYM tarafından yüzde 20 sinin açıklanacağı belirtilmişti, KPSS sorularının açıklanıp açıklanmayacağı tam bir muamma olarak görünmektedir. ÖSYM tarafından bugün yapılan Lisans Düzeyindeki KPSS sınavı soru kitapçığı örneği yayınlandı mı? 2014 KPSS 5 Temmuz soruları ve cevapları bugün mü açıklanacak mı? Adaylar KPSS sorularını nasıl öğrenecek? KPSS soru ve cevapları açıklanır açıklanmazÖSYM'nin sitesi ile eşzamanlı olarak burada. KPSS soru ve cevapları hakkında en güncel ve en son haberler sitemiz www.atasehirweb.com'da..


KPSS 2014 SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2014, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109