İlker ERARSLAN´ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker ERARSLAN´ın 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı

 İlker ERARSLAN´ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
 İlker ERARSLAN´ın 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü  İlker ERARSLAN´ın 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı

Öğretmenlik, insanlık tarihinin en önemli ve ölümsüz mesleğidir. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayan, öğrencilerimizin hayatları boyunca kendilerine gereken donanımları kazanmalarına yardımcı olan kutsal bir mesleğin mensuplarıdır. Öğretmenler öğrencilerine bilgi kaynaklarını öğreten, yönlendiren ve değerlendirme alışkanlıklarını kazandıran kişilerdir. Öğretmenlik mesleği, her şeyden önce bir ideal gaye ve bir hizmet mesleğidir. Öğretmenler olarak sorumluluğumuzun büyük olduğu bir gerçektir. Çünkü iyi eğitilen bir insan, huzurlu bir toplum ve mutlu bir gelecek demektir. Baş döndürücü bir gelişimin olduğu bir çağda kendimizi yenilememiz, gelişmeleri takip etmemiz gerekir.

Belirtmiş olduğum sebeplerden ötürüdür ki, öğretmenler günü fedakâr öğretmenlerimizin değerinin bir kez daha düşünülüp onların milletimiz için değerinin hatırlandığı bir gün olmalıdır.
 
Bu duygularla memleketimize üstün hizmetleri geçmiş olan tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler gününü kutluyor ve ebediyete intikal etmiş başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Öğretmenler günümüz kutlu, geleceğimiz umut dolu olsun.

İlker ERARSLAN

Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2014, 18:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER