Yenisahra Kentsel Dönüşüme Öncü ve Örnek Olacak

Ataşehir Belediyesi’nin “İftar Sofrası”na Sponsor olan DKY İnşaat 'öncü ve Örnek olacak' iddiası ile Kentsel Dönüşüm proje çalışması yürüttüğü Yenisahralılarla birlikte iftar yaptı.

Yenisahra Kentsel Dönüşüme Öncü ve Örnek Olacak
 Yenisahra Kentsel Dönüşüme Öncü ve Örnek Olacak

   Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi’nin “İftar Sofrası”na Sponsor olan DKY İnşaat Kentsel Dönüşüm proje çalışması yürüttüğü Yenisahralılarla birlikte iftar yaptı.

Yenisahra’daki iftar sırasında basın mensuplarına açıklamsında; Ramazan ayında ellerinden geldiği kadar yardım etmeye çalıştıklarını söyleyen İbrahim Dumankaya Holding Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, Yenisahralıların modern bir şehre, modern bir Yenisahra’ya kavuşmaları için uğraştıklarını ifade etti.

 DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya Yenisahra’da; Türkiye’ye, ‘Kentsel Dönüşüm’de öncü olacak, örnek olacak bir çalışma gerçekleştireceklerini söyledi.

Ataşehir Belediyesi, “İFTAR SOFRASI”nı İbrahim Dumankaya Holding kuruluşu olan ve Yenisahra Mahallesi’nde ”Kentsel Dönüşüm” projesi yürüten DKY İnşaat’ın sponsorluğu ile 17 Temmuz Perşembe akşamı Yenisahra Mahallesi Adem Yavuz Sokak’ta kurarak 3 binin üzerinde Yenisahralıya sokak iftar yaptırdı.

MODERN BİR YENİSAHRA İÇİN UĞRAŞIYORUZ

Ramazan ayında ellerinden geldiği kadar yardım etmeye çalıştıklarını söyleyen İbrahim Dumankaya Holding Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, “Allah bize verdi, biz de sebep olup birilerine taşımaya çalışıyoruz. Yardımlaşma ayı olan Ramazan’da Yenisahra’da ve diğer yerlerde yardımlarımızı yaptık. Elimizden geldiği kadar, imkanlar dahilinde yardım dağıtmaya gayret ediyoruz. Bundan sonra da devam edeceğiz” dedi.

Yenisahralıların Ramazan’ını kutlayan İbrahim Dumankaya, Yenisahra’nın yollarının kötü, sokakları dar olduğunu vurgulayarak; “Yenisahralıların modern bir şehre, modern bir Yenisahra’ya kavuşmaları için uğraşıyoruz. Çağdaş, rahat, kaloriferli, otoparkı olan bir evde yaşamalarını sağlamak için çalışıyoruz. İnşallah bütün Yenisahralılar razı olur da bir an evvel biter bu işler” diye konuştu.

ALİ DUMANKAYA “ELİ KULAĞINDA”

Hayırlı Ramazanlar dileyerek açıklamasına başlayan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, Ramazan içerisinde Yenisahra dönüşüm çalışmalarında hayırlı bir surece girdiklerinin altını çizerek; “Yenishara planları ile ilgili gelişmeler olumlu. Bu süreci tamamladıktan sonra ‘Kentsel Dönüşüm’de tüm Türkiye’ye örnek olacak, Türkiye’de ‘Kentsel Dönüşüm’e örnek olacak bir çalışma gerçekleştirilecek Yenisahra’da. Bu anlamada burada bizle ve bizle beraber bölgenin diğer alanlarında çalışan firmaların da ortak çabası ile Yenisahra’nın katma değerini yükseltecek bir çalışma içerisindeyiz. Öncülüğünü yapmak her zaman çok önemli. Bizde Yenidsahra proje alanındaki 1 ve 2. Etapları tamamladık. Hayırlısı ile bununla ilgili çalışmalarımız hızlanacak. Bütünü içerisinde imzalar alındıktan sonra Yenisahra’nın çalışmalarını tamlayıp güzel bir kentsel dönüşüm örneği ortaya çıkartacağız. Süreçle ilgili birkaç hafta çerisinde önemli bir gelişme olacak.” İfadeleri ile özetledi çalışmaları.

 İlk iki etapla ilgili hayırlı haber olarak “Eli kulağında” ifadesini kullanan Ali Dumankaya açıklamasında; kendileri için hayırlı haberin bir ve ikinci etaplarda yasal imza oranlarının tamamlanmış olması olduğunu vurguladı.  

İftar sonrasında; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen, İbrahim Dumankaya Holding Onursal Başkanı İbrahim Dumankaya, DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY İnşaat Yenisahra Proje Sorumlusu Ali Ekşi, CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Güngör Gültekin’in bulunduğu gurup Merkez Camii çay ocağında Yenisahralılarla sohbet ettiler.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen, DKY İnşaat yetkileri ile birlikte DKY İnşaat Yenisahra Ofisi’ne geçerek sohbetlerine bir süre de burada sürdürdüler. 

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2014, 15:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109