JALE Bizbize Fasıl Geceleri'nde

'Üzgünüm' adlı şarkısıyla gönüllerde taht kuran 90'lı yılların efsane sanatçılarından Jale, Bizbize Fasıl Geceleri'nde sahne almaya başladı.

JALE Bizbize Fasıl Geceleri'nde
JALE Bizbize Fasıl Geceleri'nde

'Üzgünüm' adlı şarkısıyla gönüllerde taht kuran 90'lı yılların efsane sanatçılarından Jale,  Bizbize Fasıl Geceleri'nde sahne almaya başladı. Hayranlarından gelen yoğun istek üzerine tekrar sahne alma kararı verdiğini açıklayan Jale, "Ben Ataşehirliyim, mekan da bana çok yakın.

Daha önce Caddebostan Bizbize'de üç yıl sahne aldım. Konukların hepsi neredeyse ailemin bir parçası olmuştu. Burada da aynı sıcaklığı daha ilk gecede buldum" dedi.

Jale Devri Çocukları Orkestrası eşliğinde...

Bizbize'de Jale'ye orkestra olarak eşlik eden grup ise, bu konuda Türkiye'nin en iyileri arasında gösterilen Ali Akakça ve arkadaşlarıydı. Aynı zamanda Haliç  Üniversitesi'nde Öğretim Görevlisi olan Ali Akakça ise yaptığı açıklamada, "Jale ses ve yorum tarafıyla bana göre Türkiye'nin en iyilerinden biri. O'na eşlik etmeyi elbtte tereddütsüz kabul edecektim" dedi...

Jale, Caddebostan'da da bir şubesi olan Bizbize Fasıl'ın Ataşehir Şubesi'nde her Çarşamba sahne alacak. Program öncesinde gitarda Burak yemek müziği yapacak...



BİZBİZE FASIL ADRES VE TELEFONLARI

Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2014, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER