Ataşehir'de Beton Mikseri Kazası Ucuz Atlatıldı

İstanbul Ataşehir'de devrilen beton mikseri sokağı savaş alanına çevirdi

Ataşehir'de Beton Mikseri Kazası Ucuz Atlatıldı
Ataşehir'de Beton Mikseri Kazası Ucuz Atlatıldı

İstanbul Ataşehir'de devrilen beton mikseri sokağı savaş alanına çevirdi, frenleri tutmayınca kontrolden çıkan dev araç önüne çıkan herşeyi yıkıp döktü, Sürücü son adna mikserden atlayarak canını kurtarırken sokakta kimsenin olmaması da faciayı önledi.

Sokağı savaş alanına çeviren kaza, Ataşehir İnönü Mahallesi Vural Sokak üzerinde meydana geldi. 43 VP 6583 plakalı beton mikseri frenleri tutmayınca kontrolden çıkan dev araç önüne çıkan herşeyi yıkıp, döküp, parçalayıp devrildi.

Sürücü, atak davranarak mikserden atlayarak canını kurtardı. Kaza sırasında sokakta kimsenin olmaması faciayı önledi.Tonlarca ağırlığındaki dolu beton mikseri ile aşağı inmek için manevra yaptı. Ancak daha sokağın başında frenler tonlarca ağırlığı tutamayınca mikser sürüklenmeye başladı. Aracı durduramayacağını anlayan sürücü de son anda atlayarak canını kurtardı. Sokaktan aşağı ilerlemeye başlayan mikser de önce bir evin bahçe duvarını ve yol kenarındaki ağaçları parçaladıktan sonra devrilerek sürüklenmeye başladı.

Yaklaşık 100 metre boyunca sokakta sürüklenen tonlarca ağırlığında içi beton dolu olan mikser, yoğun trafik akışının olduğu ana yola sadece metreler kala durabildi.Bu arada, kaza sırasında sokakta kimsenin olmaması, facianın önüne geçti.Öte yandan mikser sürücüsü, basın mensuplarının sorularını cevaplamadan kaza yerinden uzaklaştı.

Kazanın ilk olmadığını söyleyen mahalle sakinleri ise, daha önce de yüksek eğim nedeniyle çok sayıda benzer kazaların meydana geldiğini söyledi. Mikser sürücüsünün aracın sürüklenmeye başlamasıyla sürücü kabininden son anda atladığını belirten vatandaşlar, sokağın araç trafiğine kapatılmasını istediklerini söyledi.















Güncelleme Tarihi: 01 Eylül 2014, 19:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER