Ataşehir'de Balığın Adresi Beluga

İstanbul Ataşehir'de, bünyesinde bulundurduğu akvaryumu ve kapalı balık mostrası ile birlikte misafirlerini ağarlamaya devam eden Beluga, deniz ürünlerinin sadece deniz kıyısında yenilmeyeceğini kanıtlıyor.

Ataşehir'de Balığın Adresi Beluga

Ataşehir'de Balığın Adresi Beluga

İstanbul Ataşehir'de, bünyesinde bulundurduğu akvaryumu ve kapalı balık mostrası ile birlikte misafirlerini ağarlamaya devam eden Beluga, deniz ürünlerinin sadece deniz kıyısında yenilmeyeceğini kanıtlıyor.

İsmini siyah havyarın en değerli cinsinden alan Beluga, bünyesinde bulundurduğu akvaryumu ve kapalı balık mostrası ile birlikte eksiksiz bir balık restaurantı olma düşüncesiyle, Ataşehir'de misafirlerine benzersiz lezzetler sunuyor.

Klasik balık restaurantlarının vazgeçilmezleri arasında yer alan lakerda, levrek marine, kalamar tava, karides güveç gibi mezelerin yanında misafirlerine balık pastırması, pavurya bacağı, balık külbastı gibi lezzetler sunuyor. Özel lezzetleri arasında Beluga külbastı, Beluga lezzet topu ve yufkalı levrek gibi eşsiz lezzetlerin yer aldığı restaurant, tüm bu lezzetleri misafirlerinin beğenisine sunuyor.

"Rakı - balık" efsanesi tarih oluyor

Yüzlerce şarap çeşidini bir arada sunan Beluga, şarap kavında Türk şaraplarının en kaliteli örneklerinin yanısıra dünya çapında çok özel lezzetler yer alıyor. Balık ve deniz mahsülleri ile birlikte tüketilmesi bakımından Türkiye için bir klasik halini alan rakının yerini almaya hazır olan Beluga, Türkiye'deki rakı- balık efsanesinin yanında yeni bir trendi başlatmaya hazırlanıyor.

Patronların yeni adresi


Bünyesinde bulundurduğu 90 kişilik VIP Lounge salonu bulunan Beluga, İstanbul'un en dinamik yaşam merkezi olan Ataşehir'de açılış saati olan 12:00'dan itibaren gerek özel iş yemeklerinin, gerekse iş toplantılarınının benzersiz lezzetler eşliğinde sürdürebilmesini sağlıyor. Bünyesinde bulundurduğu 80 kişilik özel alanı ile birlikte Beluga; doğum günü etkinlikleri, butik düğünler, nişan organizasyonları, baby shower ve eğitim seminerleri gibi önemli günlerinizi benzersiz lezzetleriyle eksiksiz geçirmeniz için değerli bir ortam sağlıyor.

Hedef: Balık kültürünü her yaşa sevdirmek

Balık restaurantına devamlı gitmenin ve balık lezzetini deneyimlemenin her yaşa kazandırılması gereken bir alışkanlık olduğunun düşünen Beluga ekibi, balık ürünlerinin gençlerin ve çocukların gelişiminde büyük payı olduğunu belirtiyor. Gençlerin ve aileleri ile birlikte gelen çocukların; Beluga'nın bünyesinde bulundurduğu pedagog denetimindeki, her yaşa hitap eden oyun alanlarında hem gelişimleri hemde balık lezzetlerini deneyimlemelerinden dolayı büyük mutluluk duydukları gözlemleniyor.


İstanbulun en iyisi tescillendi

Sadece bir kaç eleştiriye dayalı 'en iyi' listelerinin tersine, en iyi"si binlerce kişinin gerçekten gitmiş olduğu mekanlara dayanan foursquare'in 5.000.000.000 tık arasından İstanbul'un en iyi mekanı olarak tescillediği Beluga yöneticileri kazanmış oldukları tescilli birinciliğin haklı gururunu yaşadıklarını gizlemiyorlar.


BELUGA BALIK ATAŞEHİR

ATAŞEHİR BALIKÇILAR




Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2014, 09:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109