ATAŞEHİR KIZILAY ‘BİR KOLİ DE BENDEN!’ KAMPANYASI YÜRÜTÜYOR

Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi her yıl olduğu gibi 2014 Ramazan ayında ‘BİR KOLİ DE BENDEN!’ kampanyasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor.

ATAŞEHİR KIZILAY ‘BİR KOLİ DE BENDEN!’ KAMPANYASI YÜRÜTÜYOR

  ATAŞEHİR KIZILAY ‘BİR KOLİ DE BENDEN!’ KAMPANYASI YÜRÜTÜYOR
      Recep Kenan/itvhaber.com

Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi her yıl olduğu gibi 2014 Ramazan ayında ‘BİR KOLİ DE BENDEN!’ kampanyasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor. 

  Ramazan ayında “Gıda Kolisi Kampanyası” başlatan Kızılay Ataşehir Şube Başkanı Rahman Baki başlattıkları “BİR KOLİ DE BENDEN” kampanyası ile yaptığı açıklamada; “Kızılay Ataşehir Şubesi Ataşehir’deki ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak adına ‘’ Bir Koli De Benden’’ kampanyasını başlatmış bulunuyoruz. Bu kampanyamız dâhinde vatandaşlarımız 50 TL bağışta bulunarak destek de bulunabiliyorlar. Bağışladıkları her 50 TL bir ailenin ramazan sofrası oluyor. Bağışlar bankadan yapılabildiği gibi şubemizden makbuz karşılığı da yapılabiliyor” dedi.

Kızılay Ataşehir Şubesinin başlatılan “BİR KOLİ DE BENDEN” Ramazan Gıda Kolisi Kampanyası ile ilgili duyurusu ve iletişim numaraları şöyle;

“BİR KOLİ DE BENDEN”

Ramazan Gıda Kolisi Kampanyası

Türk Kızılayı Ataşehir Şubesi her yıl olduğu gibi 2014 Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor.

                Ataşehir ilçemizde ki ihtiyaç sahibi ailelere ulaşmak adına ‘’ Bir Koli De Benden’’ kampanyasını başlatmış bulunuyoruz. Bu kampanyamız dâhinde vatandaşlarımız 50 TL bağışta bulunarak destek de bulunabiliyorlar. Bağışladıkları her 50 TL bir ailenin ramazan sofrası oluyor.

                Bir diğer çalışmamız da bağışlarınızı ihtiyaç sahibi ailelere 50 TL değerinde hediye çeki olarak ulaştırabiliyoruz. Hediye çeklerimiz belirli marketlerde alışveriş karşılığı geçerli olmaktadır. Bu şekilde vatandaşlarımız kendi ihtiyaçları doğrultusunda alışverişini yapabilmektedir. Ayrıca dağıtımı kolay olduğu için kısa sürede daha fazla ihtiyaç sahibine ulaşmamızı sağlamaktadır.

                Bağışlarınızın ihtiyaç sahiplerine ne şekilde ulaşacağı konusunda karar bağışçımıza aittir. Bağışlarınızı banka hesap numaramıza yapabileceğiniz gibi şubelerimize gelerek makbuz karşılığı elden de teslim edebilirsiniz.

                Siz de Ramazan ayında ‘’BİR KOLİ DE BENDEN’’  diyorsanız sesimize duyarsız kalmayın!

Kampanyamıza desteklerinizi bekler saygılar sunarız.

     KIZILAY ATAŞEHİR ŞUB. YÖNETİM KURULU

İRTİBAT

Tel                         : 0532 542 7680 - 216 455 1515

Mail                       : [email protected] - [email protected]

İban                      :TR66 0001 0017 6700 0018 6852 78

Hesap no            : 1767/1868-5278

Güncelleme Tarihi: 04 Temmuz 2014, 13:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER