MEHMETÇİK KOSOVALI ÖĞRENCİLERİ UYUŞTURUCUYA KARŞI BİLGİLENDİRİYOR.

Türk askeri, Kosovalı gençlerin uyuşturucu batağından uzak durmaları için lise ve ilköğretim öğrencilerine uyuşturucuyla ilgili konferanslar verdi.

MEHMETÇİK KOSOVALI ÖĞRENCİLERİ UYUŞTURUCUYA  KARŞI BİLGİLENDİRİYOR.
MEHMETÇİK KOSOVALI ÖĞRENCİLERİ UYUŞTURUCUYA  KARŞI BİLGİLENDİRİYOR.

Kosova'da 1999 yılından bu yana KFOR barış gücü bünyesi altında görev yapan Türk askeri, Kosovalı gençlerin uyuşturucu batağından uzak durmaları için lise ve ilköğretim öğrencilerine uyuşturucuyla ilgili konferanslar verdi.

Mehmetçik, Kosova'nın tek Türk Belediyesi konumundaki Mamuşa'daki Atatürk Lisesi öğrencileri ile Prizren'deki Emin Durak İlköğretim Okulu öğrencilerine uyuşturucunun zararlarıyla ilgili konferans verdi. 'Uyuşturucu Bağımlılığı ve Sağlığımıza Zararları' adı altında verilen konferanslarda, slayt gösterisi eşliğinde uyuşturucunun zararları hakkında bilgi verildi.

Konuşlu oluğu Prizren'deki Kosova Türk Temsil Heyeti Başkanlığı Sultan Murat Kışlası'ndaki görevli sağlık personelinin düzenlediği konferans sonunda, öğrencilere 'Atatürk ve Çocuk' başlıklı kitaplar hediye edildi. 15 yıldan bu yana Kosova'da görev yapan Türk askeri Türk, Arnavut ve Boşnak asıllı vatandaşa gözetmeksizin her türlü destekte bulunuyor.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2015, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER