Ak Parti Ataşehir STK’lara İftar Verdi

Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı’nın ‘Sivil Toplum Kuruluşları ile buluştuğu iftar organizasyonu Ataşehir Silence İstanbul Otel& Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Ak Parti Ataşehir STK’lara İftar Verdi
 Ak Parti Ataşehir STK’lara İftar Verdi

   Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı’nın ‘Sivil Toplum Kuruluşları ile buluşma’ amacı ile düzenlediği iftar organizasyonu Ataşehir Silence İstanbul Otel& Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Ramazan ayının son günlerinde kurum ve kuruluşlar düzenledikleri iftar programlarında Ataşehirlileri bir araya getiriyor.  Av. Mustafa Naim Yağcı başkanlığındaki Ataşehir İlçe Teşkilatı’da, Silence İstanbul Otel& Kongre Merkezi’ndedüzenlediği iftar programı ile Ataşehir’deki STK’ların, dernek, vakıf başkan yönetici ve temsilcilerini partililer ve Ataşehirlilerle buluşturup birlikte oruçlarını açtılar.

Ev sahipliğini Av. Mustafa Naim Yağcı başkanlığındaki Ataşehir İlçe Teşkilatı’nın yaptığı Ak Parti teşkilatı ile STK’lar ile buluştuğu iftara; Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Sakız, Ataşehir Belediye Meclisi Ak Parti grup Başkanvekili Mustafa Cevat Arzık, Ataşehir Belediye Meclisi Üyeleri, Ak Parti Belediye Başkan ve Meclisi Üyesi aday adayları, Ak Parti Ataşehir İlçe yöneticileri ile birlikte Sivil Toplum Kuruluşu, dernek, vakıf başkan yönetici ve temsilcilerinden oluşan çok davetli katıldı.

Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı’da düzenlediği iftar programında YEDPA Camii İmamı Hidayet Doğan’ın icra ettiği ilahiler eşliğinde semazenler sema gösterisi sundu.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 00:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109